ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Δεν περίμενα ποτε ότι θα έρθει η μέρα που θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με τον γνωστό...αποστάτη.Εναν άνθρωπο που κατα την διάρκεια της πρωθυπουργίας του ξεπούλησε την Ελλάδα και αν έμενε λίγο περισσότερο μπορεί να ξεπουλούσε ακόμα και την...Ακρόπολη.
Είμαι όμως υποχρεωμένος να το κάνω μετά την εμφάνιση του στο MEGA και την αντιπαράθεση του με τον ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΕΕΕ που αποφεύγω να πω ακόμα και το όνομα του.
Ειναι απίθανη η δήλωση του αφου υποδηλώνει ότι η δημοκρατία που αγωνίστηκαν χιλιάδες Ελληνες για να αποκτηθεί έχει καταντήσει "δημοκρατία" της αρπαχτής και έχει αναγάγει ως υπέρτατο κριτή τον αναρχοκομμουνισμό που μόνο στην Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί συνομιλητή σοβαρών κοινωνικών και πολιτικών θεμάτων.
Οι μάσκες έπεσαν "Δεν αποδεχόμαστε το Σύνταγμα γι αυτό το καταψηφίσαμε" δήλωσε ο ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΣ.Τι και αν οι εμβρόντητοι δημοσιογράφοι-παρουσιαστές (των Μπομπολο-Λαμπράκηδων κιόλας) προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν λέγοντας του ότι είναι πολύ βαρύ αυτό που λεει.....Απτόητος ο ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΣ θυμήθηκε ότι την νομιμοποίηση του κομματος την κέρδισαν με το....σπαθί τους αρα δεν χρωστούν τίποτα σε κανένα ούτε καν στην μοναδική δημοκρατία στην Ευρώπη που ανέχεται το μίσος,τον ανθελληνισμό και την ελεεινή προπαγάνδα που ελεύθερα επι 36 χρόνια κάνουν.
Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται λεει ο σοφός λαός και αυτό είναι που προσπαθεί να κάνει το σταλινικό κόμμα.
Που είναι τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ να φωνάξουν για την προστασία της Δημοκρατίας απο τους φασίστες του ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΕΕΕ;
Πουθενά.Που είναι να μας πουν για ποιο "σπαθί" μιλάει ο ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΣ;
Που είναι να μας πουν για τους "αγώνες" για να γίνουμε σοβιετία;
Αλλά δεν είναι ώρα για ιστορικές διαδρομές που άλλωστε είναι γνωστές.Αυτό που έχει σημασία είναι ότι και ευχαριστώ πρέπει να λένε και το σκασμό να βγάλουν.Γιατί είναι όλα αυτά τα χρόνια δεκανίκι του συστήματος,το ποιο πλούσιο κόμμα, ΤΟ ΜΟΝΟ κομμα με αντιδημοκρατικές θέσεις που στηρίζεται απο τα ΜΜΕ και μάλιστα με τεράστια ανοχή και προβολή.Σε αυτό βέβαια δεν ευθύνεται το ίδιο αλλά τα ενοχικά σύνδρομα των υπολοίπων κομμάτων που ανέχθηκαν σε υπερβολικό βαθμό την αναρχοκομμουνιστική προπαγάνδα του Περισσού.Ανέχθηκαν το καπέλωμα των αγώνων της εργατικής τάξης και της καθολικής Εθνικής Αντίστασης εναντίον των Γερμανών κατακτητών απο μια συμμορία που εργαζόταν για ξένα συμφέροντα.
Είμαι ο τελευταίος που θα στηρίξει αυτή την "δημοκρατία" που μας έχουν επιβάλει οι οικονομικοί παράγοντες αλλά όχι να γίνεται κριτής ο ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΣ.......
Τα όσα κατα καιρούς παπαγαλίζουν για την εργατική τάξη καλό θα ήταν να πάνε να πούνε σε αυτούς που τους έφαγαν στην μάπα...Ουγγαρία,Ρουμανία,Τσεχία,Α.Γερμανία,Πολωνία κ.λπ.Ας ανοίξουν τα στραβά τους και ας δουν ότι ακόμα και με την άθλια οικονομική κατάσταση την οποία περνά η Ευρώπη ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΣ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Μονο στην ¨δημοκρατική" Ελλάδα έχουμε το "προνόμιο" να ακούμε τις αμπελοφιλοσοφίες και το παραλήρημα κάποιων που θα έπρεπε ή να μην υπάρχουν ή να είναι κλεισμένοι σε μουσεία.
Προκλητικός και αγενής ο ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΣ ρώτησε "δηλαδή είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ το Σύνταγμα;".Φυσικά και είσαι αλλιως να ξεκουμπιστείς...και επειδή το μαγαζί διαλύθηκε μπορείς να πας στην Κούβα ή στην Β.Κορέα και να ψωμολυσσάξετε παρέα αφού σφάξετε και μερικούς αντιφρονούντες όπως το συνιθίζεται.
Και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΕΕΕ το 1974 υπογράψατε δήλωση ότι θα σέβεστε το Σύνταγμα και το πολίτευμα της χώρας για να συμμετέχετε στις εκλογές.Οσο για το ότι το καταψηφίσατε στην τελευταία αναθεώρηση αυτό δεν λέει κατι.
Αφου το Σύνταγμα όπως πολύ καλα ξέρετε περιλαμβάνει και διατάξεις που είναι οι πυλωνες που στηρίζεται το ελληνικό έθνος.
Αρα θα θέλαμε να πείτε αναλυτικά που δεν συμφωνείτε
ΑΡΘΡΟ 1
1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
Μήπως δεν συμφωνείτε με αυτό;Θέλετε κατάργηση του πολιτευματος και λαική κυριαρχία αρκεί αυτοί που αναφέρονται ως λαός να είναι κομμούνια;
ΑΡΘΡΟ 3
1. Επικρατούσα Θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού. Τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Είναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Ιερά Σύνοδο των εν ενεργεία Αρχιερέων και από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Τόμου της κθ' (29) Ιουνίου 185Ο και της Συνοδικής Πράξης της 4nς Σεπτεμβρίου 1928.
Μήπως αυτό;Να γίνουν όλοι άθεοι και να προσκυνούν τους δολοφόνους Λένιν και Στάλιν;
ΑΡΘΡΟ 5
1. Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.
Μήπως αυτό;Αφού οι διαφωνούντες πρέπει να στέλνονται σε γκούλαγκ και να πεθαίνουν στην "εθελοντική εργασία";
Τότε είναι αυτό
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσης τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.
Πολύ σωστά όλοι πρέπει δια νόμου να διαβάζουν την κωλοφυλλάδα σας όπως υποχρεώνονταν οι Ρώσοι να διαβάζουν τις εφημερίδες στην Σοβιετία που ήταν η εξής ΜΙΑ "Πραβντα".
ΑΡΘΡΟ 6
1. Κανένας δε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται χωρίς αιτιολογημένο δικαστικό ένταλμα, που πρέπει να επιδοθεί τη στιγμή που γίνεται η σύλληψη ή η προφυλάκιση.
Ψιλα γράμματα για τους ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΔΕΣ.Τι τι θέλουμε την δικαιοσύνη μπορεί άνετα δια νόμου μια αντίστοιχη KGB να εισβάλει στο σίπτι σου και όχι να σε συλλάβει αλλά να σε εξαφανίσει απο προσώπου γής.Για δικαστήρια θα μιλάμε τώρα;
ΑΡΘΡΟ 14
1. Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Κράτους.
2. Ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.
Ε τώρα τι να πείς έχουν δίκιο οι άνθρωποι αν δεν είναι αναρχοκομμουνιστική προπαγάνδα απαγορεύεται να διαδίδεις οτιδήποτε αλλιώς........Οσο για λογοκρισία φυσικά και δεν υπάρχει αφου δεν υπάρχει τύπος.
Και θα μπορούσα να πω πολλά περισσότερα αλλά επειδή τσαντίστηκα και κουράστηκα....
Ρε δεν πάτε στο διάολο που σας ανεχόμαστε δεκαετίες με τις προδοσίες και την προπαγάνδα σας και αντι να κρυφτείτε στις τρύπες σας και να πείτε και ευχαριστώ ζητάτε και τα ρέστα.
Αντί να μιλάτε με κομπασμούς και αλαζονεία καλύτερα είναι να πείτε ευχαριστώ σε αυτή την χώρα και να ζητήσετε συγνώμη για τα εγκλήματα,τους βιασμούς,τις δολοφονίες,τις προδοσίες των ομοιδεατών σας.                                                                                                                                                           ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: