ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

«Πολυπολιτισμική» κοινωνία: Οι «νέοι έλληνες» των αντιρατσιστώ


Αφγανοί έμποροι ναρκωτικών πουλούσανε θάνατο με καθαρή τουρκική ηρωίνη στο κέντρο των Αθηνών – 39χρονος αλλοδαπός εξέδιδε στη Κέρκυρα 15χρονη που είχε… “αγοράσει” 2.000 Ευρώ!
Εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Δεριγνί, χρησιμοποιούσε σπείρα Αφγανών εμπόρων ναρκωτικών που πουλούσαν θάνατο στο κέντρο της πόλης. Χθες το απόγευμα με συντονισμένη επιχείρηση, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας. Όπως έγινε γνωστό, άνδρες της Ασφάλειας του Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ Κολωνού εντόπισαν τη σπείρα μετά από εβδομαδιαία παρακολούθηση και κάνοντας τους πελάτες, τους προσέγγισαν για να αγοράσουν το «εμπόρευμά τους»: Τουρκική καθαρή πρέζα που στέλνει τον χρήστη στον άλλο κόσμο και είναι δεκαπλάσιας περιεκτικότητας ναρκωτικού από την απλή που κυκλοφορεί στις ανεξέλεγκτες πιάτσες του κέντρου. Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρεις Αφγανοί 30 ετών, που κατείχαν και εμπορεύονταν εκείνη την ώρα 50 γραμμάρια καθαρής τουρκικής ηρωίνης ενώ κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 9 κινητά τηλέφωνα με τα οποία γίνονταν οι συναλλαγές.

ΚΕΡΚΥΡΑ:

“Πρόκειται για έναν 39χρονο Αλβανό που αγόρασε το κορίτσι για 2.000 ευρώ από την πατρίδα του και το έφερε παράνομα στη χώρα μας, όπου και το εξέδιδε! Από τις 19 Ιανουαρίου μέχρι και τις 27 Απριλίου, ο 39χρονος ανάγκαζε την ανήλικη κοπέλα να έρχεται σε ερωτική επαφή με πελάτες, τόσο στο σπίτι του όσο και σε σπίτια πελατών.
Τα λεφτά από τα ερωτικά ραντεβού τα έπαιρνε εκείνος… Η ανήλικη συνελήφθη όταν ένας αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και μετά από τηλεφωνικό ραντεβού συναντήθηκε μαζί της για να βρεθούν ερωτικά με 50 ευρώ. Τόσο η κοπέλα όσο και ο 39χρονος θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας… Κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.”                                                                                                                                          ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: