ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΜΑΡΙΑ...

Μέρος της επιστολής που γράφτηκε και στάλθηκε στην εφημερίδα "Ποντίκι" απο τους εγκληματίες τρομοαλήτες που βρίσκονται φυλακή λάβαμε με email .
Η θέση μας είναι γνωστή για τους συγκεκριμένους "επαναστάτες" αλλά και για τους "προοδευτικούς" υποστηρικτές τους.
Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε διατεθειμένοι να δημοσιοποιήσουμε έστω και μια λέξη απο τις βλακείες και το παραλήρημα των εγκληματιών.
Για εμάς αρκεί το ότι είναι αμετανόητοι για τις δολοφονίες,τις ληστείες και τους εμπρησμούς στους οποίους με την σύνταξη τέτοιων επιστολών προσπαθούν να δώσουν "πολιτική χροιά" εμφανιζόμενοι ως "αγωνιστές" και προστάτες των αδυνάτων ενώ στην πραγματικότητα είναι εγκληματίες του κοινου ποινικού δικαίου.
Αυτό είναι και το μονο που επιζητούν και μάλιστα μέσα απο την φυλακή.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
Να "νομιμοποιηθούν στα μάτια του κόσμου ως κακόμοιροι "πολιτικοί κρατούμενοι".
Ε λοιπόν στο ελάχιστο που μας αναλογεί εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να την δώσουμε δημοσιεύοντας αρρωστημένα κείμενα.Υπάρχουν οι τρελο-παρουσιαστές δημοσιογράφοι,οι μεγαλοεκδότες και μέρος του πολιτικού συστήματος που θα το κάνει..αλλά όχι εμείς.
Με αυτό το σκεπτικό είμαστε και κάθετα αντίθετοι στην δημοσιοποίηση οποιασδήποτε προκήρυξης αναλόγου περιεχόμενου απο τα ΜΜΕ.
Γιατί δεν προσφέρουν αφενός τίποτα και αφετέρου γιατί δίνουν βήμα επικοινωνίας σε εγκληματίες να περνούν τις αρρωστημένες απόψεις τους στην κοινωνία.
Οσο μας αφορά θα θέλαμε να ευχηθούμε ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ στην φυλακή.Η πραγματική τιμωρία όμως τέτοιων ατόμων είναι να ΜΗΝ ξαναασχοληθεί κανείς μαζί τους.
Αυτό φοβούνται πανω απο όλα.............                                                                                                 ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: