ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΥΝ!!!!

ΡΩΣΙΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΚΑΤΙΝ»
Ανθρακες ο θησαυρός το «έγγραφο - απόδειξη»
Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδωσαν πως οι αρχές της Ρωσίας έδωσαν στο φως της δημοσιότητας «μυστικά» - μέχρι πρότινος - αρχεία που αφορούν τη σφαγή του Κατίν, των 22.000 Πολωνών στρατιωτικών. Σύμφωνα με το BBC, παρουσιάστηκε το έγγραφο, με ημερομηνία 5 Μάρτη 1940, που είναι μια επιστολή από τον επικεφαλής της σοβιετικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, Λαβρέντι Μπέρια, προς τον Σοβιετικό ηγέτη Ιωσήφ Στάλιν, στην οποία εισηγείται την εκτέλεση Πολωνών κρατούμενων πολέμου. Υποτίθεται πως το έγγραφο φυλασσόταν στο πακέτο εγγράφων με την ονομασία «Πακέτο νο. 1», που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο μόνο σε ειδικούς ερευνητές.
Ωστόσο, το συγκεκριμένο έγγραφο είναι εδώ και χρόνια γνωστό και είναι αυτό που πάνω του στηρίζεται όλη η συκοφαντική εκστρατεία του Γκαίμπελς κατά της σοβιετικής ηγεσίας. Πέρα από το γεγονός πως η επιστολή φέρει την ίδια ημερομηνία σύνταξης και έγκρισης από τα μέλη του ΠΓ του ΚΚΣΕ, κάτι που ήταν αδύνατο να γίνει, στο φως ήρθαν και τα αποτελέσματα της εγκληματολογικής έρευνας επί της επιστολής, που δημοσιεύτηκαν την Τετάρτη 28/4 στην ιστοσελίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ).
Να σημειωθεί πως νομικοί και εγκληματολόγοι, που έχουν ερευνήσει το έγγραφο αυτό και το περιεχόμενό του, αποφάνθηκαν πως αυτό αποτελείται από διάφορα κομμάτια που δακτυλογραφήθηκαν σε διαφορετικό χρόνο, πως εκεί προστέθηκε το «αποκαλυπτικό» απόσπασμα το οποίο δεν υπήρχε στο αρχικό κείμενο.
Απάντηση στη νέα αντικομμουνιστική προπαγάνδα γύρω από την τραγωδία του Κατίν, που γίνεται με τις πλάτες της σημερινής ρωσικής κυβέρνησης, έδωσε και το εγκληματολογικό εργαστήριο του Ε. Π. Μολοκόβ, στο οποίο πρόσφατα η επιστολή ξανά υποβλήθηκε σε εξέταση εμπειρογνωμόνων. Μέσω εξέτασης των γραφικών στοιχείων και της τοποθέτησης του κειμένου, του χρώματος και της ποιότητας της μελάνης, αποκαλύφθηκε πως ορισμένα κομμάτια του ντοκουμέντου δακτυλογραφήθηκαν σε διαφορετικές γραφομηχανές. Πρόκειται για φανερή παραχάραξη ντοκουμέντων, την οποία συχνά χρησιμοποιούσαν οι μυστικές υπηρεσίες της ναζιστικής Γερμανίας και άλλων καπιταλιστικών χωρών που εκτελούσαν υπονομευτική δράση κατά της Σοβιετικής Ενωσης, σημειώνεται στην ιστοσελίδα του ΚΚΡΟ.
Ι. Π.     Υ.Γ:ΟΛΗ Η ΓΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΤΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ                                                                                                          ΠΗΓΗ:www2.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: