ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΞΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ


Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας πλέον αντιδρούνΑΝΟΙΚΤΑ και ΕΜΠΡΑΚΤΑ στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Υψηλόβαθμοι ΞΕΧΕΖΟΥΝ στην κυριολεξία τον Βενιζέλο και δεν διστάζουν να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ δηλώνοντας πως δεν θα γίνουν κοινωνοί στην ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!

Ναύαρχος υπέβαλε χθες την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του αφού πέρασε γενεές 14 τον εθνοπροδότη ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ που υποτίθεται θα έπρεπε να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ τα ΕΘΝΙΚΑ μας ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ αντί να ΞΕΠΟΥΛΑ ΑΝΕΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ - γιατί ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 2010. Δεν δέχονται σαπιοκοιλιάδες μειοδότες, που σήμερα είναι στην πολιτική και αύριο θα παραθερίζουν στις Μπαχάμες - όταν θα τους πάρει ο Ελληνικός λαός με τις πέτρες και με τα κοτρώνια- να τους ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΖΥΓΟ.

Τα πράγματα έχουν αρχίσει και εξελίσσονται ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΪΧ.

ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!

ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ!

Διαβάστε αν δεν έχετε προλάβει

"Απαγορευμένη περιοχή" για τους πιλότους της Π.Α. το μισό Αιγαίο, σήμερα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ανάγκασαν τους πιλότους της Π.Α. να "γιορτάσουν" τουρκικές εθνικές επετείους!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΣΑΣ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΕ;

Απάντηση των πιλότων της ΠΑ στις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλου για την «λευκή» απεργία τους

Αιφνιδιαστική άσκηση στον Έβρο με σενάριο "Βαριοπούλας" από την 3η Τ/Θ τουρκική Ταξιαρχία! Επιχείρηση εθνοκάθαρσης κατά το πρότυπο που εφαρμόστηκε στους ελληνικούς πληθυσμούς στην νήσο Ίμβρο το 1964.
Κατά τα άλλα οι ηγέτες των δύο χωρών θα συζητήσουν σε δύο εβδομάδες από σήμερα για τα προβλήματα των δύο χωρών και το Συμβούλιο Στρατηγικής Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου των δύο κυβερνήσεων με τους 20 συνολικά Έλληνες και Τούρκους Υπουργούς θα ασχοληθεί με τη βελτίωση της συνεργασίας των υπουργείων των δύο χωρών.                    ΠΗΓΗ:hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: