ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ… 
 γράφει ο Reporto


«Σήμερα καλούμαστε σε έναν αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδας από την κηδεμονία» είπε ο Πρωθυπουργός και στο σημείο αυτό της ομιλίας του αναφέρθηκε στις αντιδράσεις από τα κόμματα της Αριστεράς. «Στα συνθήματα των διαδηλωτών που λένε “έξω το ΔΝΤ” θα μπορούσε να προσθέσει κανείς, γιατί είναι μισό το σύνθημα, “έξω και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή”. Μπορώ να το προσυπογράψω, γιατί στόχος όλων μας είναι να φύγουμε από την επιτήρηση, να φύγουμε από την κηδεμονία», τόνισε και συμπλήρωσε: «Η διαφορά μας όμως είναι θεμελιακή. Δεν θα φύγουν όσο σήμερα ουσιαστικά συναποφασίζουν κάποιοι με εμάς, με πέτρες, ούτε με βία οποιασδήποτε μορφής. Μάλιστα, η βία ενισχύει την εικόνα της αναξιοπιστίας της χώρας μας. Θα φύγουν όταν εμείς θα έχουμε βάλει τάξη στη χώρα μας».

Πρόκειται για μια δήλωση ενοχική που αναζητά μια ψευδεπίγραφη δικαίωση για την πλέον κατάπτυστη πολιτική πράξη σε βάρος της χώρας…

Πρόκειται για μια δήλωση άκρως υποκριτική μέσα από την οποία επιχειρείται να συγκαλυφθεί η κουκούλα του ενδοτισμού με το φερετζέ της πατριωτικής επίκλησης.


Πάνω απ όλα όμως είναι μια δήλωση που δεν κρύβει τον πανικό του εμπνευστή της για τα μελλούμενα. 
Πίσω από εξοβελισμό της «πέτρας» και της «βίας», αυτό που υποκρύπτεται είναι ο φόβος των δημίων για το ξέσπασμα της λαϊκής οργής και της παραδειγματικής τους τιμωρίας. 

Ένα είναι σίγουρο:
Αυτό που φοβούνται θα τους κυνηγά πάντα…
Απ αυτό που φοβούνται δεν πρόκειται να γλυτώσουν…

Το τίμημα της παράδοσης είναι εφιαλτικό γι αυτό το λαό και την εθνική του αξιοπρέπεια.

Γι αυτό κι αυτός ο λαός οφείλει να το εξαργυρώσει με τον πιο παραδειγματικό τρόπο για τους υπαίτιους της καταστροφής και του ολέθρου στον οποίο καταδίκασαν τον τόπο του.       ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: