ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα » Car + Speed » Preview RSS ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ VW Αποκάλυψη: Το νέο VW Touareg

  • Νέο και  ωραίο με πιο επιθετική εμφάνιση και υβριδική έκδοση
  • Ελαφρώς μακρύτερο χωρίς ουσιαστικές αλλαγές
  • Πέρα από το γνωστό σύστημα τετρακίνησης υπάρχει και το XMotion
  • Οι πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά ξεκινούν την άνοιξη

Σας είχαμε δώσει  προ ημερών μία γεύση από το νέο Touareg και τώρα σας αποκαλύπτουμε την πλήρη εικόνα του. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η σχεδίαση του αμαξώματος παραπέμπει ευθέως στο νέο μοτίβο της εταιρίας που εκπέμπουν τα νέα Golf, Polo και Scirocco με τη επιθετική εμπρός όψη.
Φαινομενικά το αμάξωμα μπορεί να δείχνει πιο συμπαγές αλλά σε σχέση με το σημερινό Touareg το νέο είναι μακρύτερο κατά 4,3 cm αλλά χαμηλότερο κατά 2 cm. Το μεταξόνιο παραμένει αναλλοίωτο και οι χώροι για τους επιβάτες στα ίδια περίπου επίπεδα με το πορτμπαγκάζ να προσφέρει 580 lt. 



Στο νέο Touareg συναντά κανείς ότι καλό έχει να επιδείξει το… ιπποφορβείο της VW με κινητήρες FSI, TSI και TDI. Ξεκινώντας από την τελευταία υβριδική έκδοση να πούμε πως συνδυάζει ηλεκτροκινητήρα με turbo κινητήρα V6 με την συνολική απόδοση να φτάνει 380 PS. Ο μικρότερος κινητήρας είναι ο 3.6 V6 FSI που αποδίδει 280 PS ενώ υπάρχουν και δύο πετρελαιοκίνητες TDI εκδόσεις.




Η μικρότερη V6 TDI αποδίδει 240 PS ενώ η μεγαλύτερη V8 TDI αποδίδει 340 PS. Σχετικά με το σύστημα τετρακίνησης εκτός από το στάνταρ 4Motion με το κεντρικό διαφορικό Torsen η V6 TDI έκδοση προσφέρεται προαιρετικά με το πιο hardcore σύστημα 4XMotion. Το νέο Touareg θα διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά από την άνοιξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: