ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Τι του ήρθε του πρωθυπουργού να θίξει ξανά το θέμα της εθνικής  κυριαρχίας; Ώρες-ώρες με κάνει και ανησυχώ. --Εκεί που κόντευε να με πείσει ότι Έλληνας και γεννιέσαι και γίνεσαι.   --Εκεί που κόντευε να με καθησυχάσει για το λαθρονομοσχέδιο, λέγοντας ότι οι αλλοδαποί είναι αναγκαίοι στον τόπο μας αφού θα γίνουν καλύτεροι από τους Έλληνες. --Εκεί που τον είχα πιστέψει ότι λεφτά υπάρχουν.  --Εκεί που άκουγα, αλλά δεν το έβλεπα (η αλήθεια να λέγεται) ότι το Πα.Σο.Κ έκανε σε τέσσερις μήνες ότι δεν έκανε η Νέα Δημοκρατία σε πέντε χρόνια.  --Εκεί που οι αφρός της κρέμας της ελληνικής δημοσιογραφίας, Τρέμη, Πρετεντέρης κλπ, αλλά και ο αφρός της, Παπαχρήστου, Μακρή (αυτή στο ALTER που την διακρίνει ευγένεια και δεοντολόγια, και όταν ζορίζεται συσπά τα χείλη της), με είχαν σχεδόν πείσει ότι υπάρχει διαφορά του αστυνομικού ξύλου μεταξύ κυβερνήσεων Πα.Σο.Κ. και Νέας Δημοκρατίας και ότι η οικονομία μας διαλύθηκε στο διάστημα 2004 έως 2009,                 εκεί…. εκεί ….εκεί, ο κ. Παπανδρέου μου διέλυσε τον εσωτερικό μου κόσμο, μου κατέστρεψε το όνειρο.
Τι ήταν αυτό που είπε πάλι για μειωμένη εθνική κυριαρχία;;
Από τις Βρυξέλλες που ήταν πριν λίγες ημέρες μας είπε ότι η Ευρώπη είναι μαζί μας και όλα πάνε καλά. Με το που πάτησε το πόδι του στην πατρίδα μας, οι σύμβουλοί του τον ενημέρωσαν τι ακριβώς συνέβη και φαίνεται ότι τα πήρε στο κρανίο. Φτάνω στο σημείο να πιστέψω ότι δεν καταλάβαινε τι του έλεγαν. Μα πάλι ξέρω ότι μιλάει καλά τα αγγλικά. Τι στην ευχή; Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι καταλαβαίνει τι του λένε αλλά δεν αντιλαμβάνεται την σημασία και το νόημα των όσων του λένε. Τέλος πάντων για κάποιο λόγο του ήρθε η ατυχής έμπνευση να μιλήσει ξανά για Εθνική κυριαρχία. Τότε τα πήρα με την σειρά μου και εγώ στο κρανίο.
--Με δική του απόφαση διεγράφη από το υπουργείο παιδείας η λέξη ΕΘΝΙΚΗΣ. --Με δική του απόφαση η ίδια λέξη, αλλά και το εθνόσημο αφαιρέθηκαν από δημόσιες υπηρεσίες. Το μόνο που έμεινε αλώβητο, ίσως λόγω Βενιζέλου, είναι το υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ αμύνης. Και τώρα έρχεται ο πρωθυπουργός να μας κλαφτεί ότι θα χάσουμε τάχα την εθνική μας κυριαρχία. Όμως από τα οικονομικά μεγέθη δεν κινδυνεύει η εθνική κυριαρχία.  ==Κινδυνεύει από τον ίδιο τον κ. Γ. Παπανδρέου που προσπαθεί να διαγράψει την «Εθνική» από την συνείδηση των πολιτών και από το λεξιλόγιο των Ελλήνων.  ==Κινδυνεύει από τα συμπλεγματικά ιδεολογήματα, τις Εθνοφοβικές απόψεις και κυρίως από τις πνευματικά ανάπηρες πολιτικές που εισηγούνται στην κυβέρνηση οι διάφορες καθηγήτριες χωρίς τίτλους και αποτυχημένα φωτομοντέλα. ==Κινδυνεύει από την πλαστογράφηση της ιστορίας, που όταν μάλιστα γίνεται συνειδητά, πανηγυρίζει κάθε Δραγώνα για τον προδομένο αγώνα του λαού.


Αν η κ. Δραγώνα πράγματι πιστεύει ότι στις φωτογραφίες που παραθέτουμε διαπιστώνει ότι κάποιοι άνθρωποι συνωστίζονται στην αποβάθρα του λιμανιού της Σμύρνης για να πάρουν κάποιο πλοίο που θα τους μεταφέρει στην Ελλάδα, τότε είναι τυφλωμένη από τον φανατισμό της εναντίον του έθνους μας. Αν πάλι αντιληφθεί την αλήθεια ας ζητήσει συγγνώμη πρώτα για την μνήμη των συνωστισθέντων ταξιδιωτών και μετά από εμάς. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ανάξια να κατέχει δημόσια θέση, γιατί βυσσοδομεί σε βάρος της Εθνικής μας κυριαρχίας. Σε κάθε περίπτωση το μόνο που τους μένει είναι να «πηδηχτούν από το παράθυρο».
Αναγνώστης με πλήρη Εθνική συνείδηση
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: