ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Θέλαμε κυβέρνηση Τιτάνων και μας βγήκε …Τιτανικών!



Δεν νομίζω καμιά άλλη κυβέρνηση να απογοήτευσε τόσους πολλούς, τόσο πολύ και  τόσο σύντομα!
Ο κ. Παπακωνσταντίνου που θα οδηγούσε την ελληνική οικονομία στην ανάκαμψη, έχει μάλλον ζαλιστεί από τις απανωτές υποβαθμίσεις  και παριστάνει το  …βιολιστή στον …Τιτανικό.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης, που θα  μετέτρεπε την Αθήνα σε όαση ηρεμίας και τάξης, θυμάται και αναπολεί τις ήρεμες μέρες της …Καμπούλ!
Ο κ. Ραγκούσης, έχει παγιδεύσει  την κυβέρνηση σ’ ένα απίστευτο δίλημμα μεταξύ Καλλικράτη και λαθρομεταναστών. Θα το είδατε, νομίζω στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,  ότι στο Πακιστάν, υπάρχουν …διαφημίσεις που παρουσιάζουν την Ελλάδα ως παράδεισο και προσκαλούν …λαθρομετανάστες!
Η κ. Κατσέλη, χώρια που δε συμφωνεί σε τίποτα με τον Παπακωνσταντίνου, έχει προλάβει να δημιουργήσει τόσους εχθρούς και να προκαλέσει τόσες αστοχίες, που αναρωτιέμαι πως τα κατάφερε! Χρειάζεται ταλέντο!
Ο κ. Παμπούκης, ;;;;;;;;;;; !
Η κα. Μπατζελή, πρόωρα απογοήτευσε  τους αγρότες και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δεν τολμούν να επισκεφθούν τις αγροτικές περιοχές.
Για τον κ. Πάγκαλο, ο Γιάννης Καψής είπε προχθές στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα, ότι έπρεπε να πάει στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των Ιμίων!
Η κα. Μπιρμπίλη παγώνει, αναστέλλει, μεταθέτει. Πώς το έλεγε ο αείμνηστος Ανδρέας;  Ετεροχρονίζει!
Τέλος:
Για τον Πρωθυπουργό: «Νομίζει ότι Προεδρεύει σε Μ.Κ.Ο!» (Τζίμης Πανούσης)
Κ. Ροδινός από το Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: