ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Πάμε για βολή των S-300 στη Κρήτη με …Χίλια !

3.JPGΜπορώ να κάνω βολή ακόμη και αύριο !!!! Ανώτερος Επιτελής του ΓΕΕΘΑ ανέφερε απαντώντας σε ερώτηση ….Μετά από τόσα χρόνια θα ενεργοποιηθεί και με τη βούλα το κορυφαίο αντιαεροπορικό σύστημα
images.jpg
της Ελλάδος !


Μετά απο χρόνια που η Ελλάδα πήρε τους περιβόητους S 300 θα κάνει τις πρώτες της βολές χωρίς να…φοβάται το ΝΑΤΟ αλλά και τους Τούρκους ! Αυτό θα γίνει στα τέλη του ‘ετους ή αρχές του 2013 το αργότερο στο Πεδίο Βολής Κρήτης όπως διέρευσε απο το ΓΕΕΘΑ ,ή ακόμη και πολύ νωρίτερα !
Η βολή έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από το ρωσικής κατασκευής συστήματος κατευθυνομένων βλημάτων (Κ/Β) επιφανείας – αέρος μεγάλου βεληνεκούς S-300PMU-1 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Από την Κρήτη οι πρώτες βολές των S-300!Η συμφωνία προκειμένου να ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες για την πραγματοποίηση της – λεγόμενης – «βολής αποδοχής του συστήματος» έχει υπογραφεί μεταξύ της Ελληνικής και της Ρωσικής πλευράς τον Ιούλιο που μας πέρασε και ήδη τώρα «τρέχει κανονικά», όπως ελέχθη χαρακτηριστικά.

Υποτίθεται όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες και δυσκολίες που είχαν να κάνουν με την ενεργοποίηση των S 300 ξεπεράστηκαν και αυτό προέκυψε και στη πρόσφατη επίσκεψη του Α/ΓΕΑ Α.Τσαντηράκη στη Μόσχα. Όμως το θέμα των S 300 δεν ήταν “τεχνικό”. Ήταν πάντα πολιτικό και διπλωματικό.
Στα οχήματα έγιναν όλες οι τεχνικές επιθεωρήσεις και έτοιμα και αυτά για το NAMFI ..:¨¨Οπως όμως ανώτερος Επιτελής του ΓΕΕΘΑ ανέφερε όταν ρωτήθηκε απο ψηλά κλιμάκια της Χώρας ,”Μπορώ να κάνω βολή ακόμη και αύριο !!”
Γιατί τρέμουν οι Τούρκοι και όλοι οι Νατοικοί τους S-300 ; Γιατί έχει μπορεί να εγκλωβίσει όλα τα είδη των Νατοικών μαχητικών με μεγάλη αδυναμία στα F-16 του …ΝΑΤΟ !                             ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: