ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

1000 ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!.. (φωτορεπορτάζ)


Εδώ στην Πλατεία Κολιάτσου που γεννήθηκα και εξακολουθώ να ζω – σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν να διώξουν τους Ελληνες από τα σπίτια που γεννήθηκαν και μάλλον το έχουν καταφέρει – ένας θόρυβος μας έχει γίνει.. νέα συνήθεια τους τελευταίους μήνες. Είναι τα καροτσάκια των σούπερ μάρκετ που αλλοδαποί σπρώχνουν όλο το 24ωρο μαζεύοντας ότι μεταλλικό υπάρχει – και όχι μόνο – στους κάδους των σκουπιδιών!…

Από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και από όποια άλλη γωνιά της γης ήρθαν στην Ελλάδα αυτοί οι άνθρωποι, μόλις χαράξει ξεκινούν το κυνήγι του μετάλλου σπρώχνοντας τα καροτσάκια που μάλλον έχουν κλέψει από κάποιο σούπερ μάρκετ. Ολη μέρα σκαλίζουν τους κάδους των σκουπιδιών και λίγο πριν νυχτώσει πωλούν την «σοδειά» τους σε παράνομες μάντρες υλικών στον Ταύρο και τον Βοτανικό, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο λίγα ευρώ ή στέγη ή μόνο τροφή..

Διάβαζα σε κάποια εφημερίδα ότι ο Δήμος αλλά και η αστυνομία υπολογίζει ότι στους δρόμους της Αθήνας κυκλοφορούν σήμερα χίλια καροτσάκια!!..Σε ερώτηση της στη Βουλή η βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή μιλάει για ανθρώπους – θύματα των μαφιών που λειτουργούν τις παράνομες μάντρες υλικών και φυσικά θησαυρίζουν από αυτή την δουλειά..

Πλατεία Κολιάτσου, λίγα μέτρα από την Πατησίων, έξω από το παράθυρο του σπιτιού μου.. Στις φωτογραφίες η καθημερινή «παρέλαση» από καροτσάκια των σούπερ μάρκετ γεμάτα όχι με τρόφιμα – όπως παλιότερα – αλλά τενεκεδάκια και παλιοσίδερα!. Τι.. όμορφη που έγινε η Αθήνα μας! Καιρός να φεύγουμε!!!

Δημήτρης Κραουνάκης


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: