ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Οικονομία = Παραγωγή = Ανάπτυξη

Γράφει ο Κωνσταντινος Κωνσταντινου ΜΒΑ BScHons

Φίλοι, κρατηστε το παρακάτω!! και απαντήστε στην οικονομική κρίση στην ατελείωτη δημαγωγία Πολιτικάντηδων ανδρείκελα των Τραπεζών. Οικονομία = Παραγωγή = Ανάπτυξη
μια απλή εξίσωση που διαβάζεται και αντίστροφα!! με σταθερή όμως την παραγωγή!! τα σαΐνια μας οι Νέο Έλληνες πολιτικοί της γενιάς του Πολυτεχνείου δεν έχουν ακόμα καταλάβει!!
Η έξοδος από την κρίση και το αδιέξοδο του μύθου του δήθεν πρωτογενούς πλεονάσματος με λιτότητα και ατελείωτους φόρους και περικοπές δεν αποδίδει!!
Η εξυπηρέτηση του χρέους με δανεικά με υπερφορολογια και με εκφυλισμένη ενχγωρια παραγωγή είναι σπιράλ θανάτου της οικονομίας!!
Μην ερμηνεύεται αδίκως τα ποσοστά ύφεσης και ανεργίας δεν αλλάζουν με κλαμένους πολιτικούς λόγους ούτε με Οικονομολόγους Γερμανούς που θεωρούν την λιτότητα τιμωρία και οικονομική θεώρηση δημοσιονομικής προσαρμογής! εκτιμήστε τι πραγματικά φτάνει σαν προϊόν μπροστά σας και αναρωτηθηται!!!!!! αυτό δεν θα μπορούσε να έχει κατασκευαστεί 100% στην Ελλάδα.
Μόνο η παραγωγική δυναμική των Πολιτών και της χώρας θα δώσει την λύση στα σύνθετα προβλήματα και θα φέρει στην επιφάνεια φανερές και λαμπερές επιχειρηματικές διεξόδους που θα ωφελήσουν την κοινωνία και τον τόπο.
Η ανταγωνιστικότητα στα μοντέρνα οικονομικά δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί αλλά η υψηλή ποιότητα καινοτομία και κατά συνέπεια η προστιθεμένη αξία.
Ξανά ΠΑΡΑΓΩΓΗ !!!! όχι άλλες μπουρδες !!!
Πρέπει η Ελλάδα για να εξακολουθήσει να υφίσταται να είναι Παραγωγική!!! Πρέπει η Ελλάδα να εμφανίσει ένα μηχανισμό Πιστοποίησης 100% παραγόμενων Ελληνικών προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες – με σύνθετα προϊόντα με καινοτομίες τεχνολογικές και άλλες.
Η παραγωγική διαδικασία είναι τρόπος σκέψης με δυναμική κάτι που σε μεγάλο βαθμό ‘σερβίρετε’ ως ακριβή η ατυχής η ασύμφορη ….ώστε η εξάρτηση μας να είναι δεσμευτική και Δυνάστης! και Δανειστής!
Η πρόκληση για παραγωγή και δυναμική υφισταμένων η νέων κατηγοριών προϊόντων σημαίνει Ερεύνα! αναζήτηση! πειραματισμό! Επιχειρην! Εξωστρέφεια! παιδεία!
Ας μιλήσουν Επιτέλους οι Πολιτικοί με όραμα!!! Ελληνική ΠΑΡΑΓΩΓΗ!!! αυτό είναι η Πρόκληση για την Ελλάδα!!!
Αν οι πολιτικοί καταλάβουν – και καταλάβουμε όλοι ότι η έξοδος από την κρίση δεν είναι τα δανεικά και η συνεχιζόμενη λιτότητα αλλά η εναλλακτική της ενδυνάμωσης της παραγωγής και παραγωγικής μας ικανότητας τότε θα μπορούμε να σχεδιάσουμε ανάπτυξη.
Η σημασία της παραγωγικής δυνατότητας ενός κράτους είναι ο πυρήνας του προβλήματος στο σημερινό οικονομικό και παγκόσμιο περιβάλλον.
Είναι τυχαίο ότι οι ισχυρές χώρες είναι παραγωγικές σε πολλούς και διαφόρους τομείς??
Ξανά !! Μιλήστε επιτέλους για ΠΑΡΑΓΩΓΗ!!!
Ειδικότερα στην Ελλάδα η παραγωγική δυνατότητα των Ελλήνων έχει υποδομηθεί αφού η εύκολη λύση των εισαγόμενων προϊόντων αλλά ακόμα και υπηρεσιών κατέστησε σχεδόν μηδενική την Ελληνική παραγωγή σε συνδυασμό με την θανατηφόρα ένεση της κομματικής επιδότησης κάνοντας την ταυτόχρονα ακριβή χωρίς όμως καμία προστιθέμενη αξία για να την δικαιολογεί.!
Απλά και καταληκτικά……….
Όταν παράγω μπορώ να διαθέσω, να ανταλλάξω, να χρησιμοποιήσω, να εξάγω, να αναβαθμίσω να αναπτύξω, να πουλησω,να αγορασω.                                      ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: