ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Α-ΠΟ-ΚΑ-ΛΥ-ΨΗ: ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΑΕΡΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ...!!!!


ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΤΟ 1991 ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ


Εφημερίδα "Στόχος"._ Το «Corpus Christi» πρωτοανέβηκε το 1997 στην Νέα Υόρκη και έκτοτε είναι το πιο αγαπημένο θεατρικό έργο όλων των Φεστιβάλ Κιναίδων και Λεσβιών απανταχού του κόσμου. Ακόμη και στην Αμερική, ο συγγραφέας Τέρενς Μακνάλυ δέχθηκε απειλές για την ζωή του από χριστιανικούς κύκλους.

Τι δουλειά είχε να το ανεβάσει ο Αλβανός Λαέρτης Βασιλείου; Κι ας δούμε στο φινάλε, ποιος είναι αυτός ο ιδιαιτέρως ευεργετημένος από το Ελληνικό Κράτος, Λαέρτης Βασιλείου: Ήλθε στην Ελλάδα το 1991 ως Βορειοηπειρώτης και σύντομα προσελήφθη στο Εθνικό μας Θέατρο, όπου πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μπείς. Έχει παίξει σε δεκάδες σήριαλ του «Αντέννα», όπου τον μάζεψε ο Μηνάς Κυριακού, γιατί λυπήθηκε τον φτωχό Αλβανό… Ο ίδιος έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι αισθάνεται Αλβανός και ουχί Έλλην, αν και η μαμά του είναι Ελληνίδα κομμουνίστρια που κατέφυγε μετά τον Συμμοριτοπόλεμο στην Αλβανία του Χότζα για να δεί προκοπή! Εκεί παντρεύτηκε έναν αξιωματικό του Αλβανικού Στρατού και γέννησε τον Λαέρτη.

Σύμφωνα με καταγγελία του Μητροπολίτου Πειραιώς, Σεραφείμ Μεντζελόπουλου (Ιούνιος 2012), ο Λαέρτης Βασιλείου μισεί θανάσιμα την Ορθόδοξη Εκκλησία, αν και ο πρώην Μητροπολίτης Πειραιώς, Καλλίνικος, είχε προσλάβει ως νεωκόρο τον Αλβανό πατέρα του Ηλία Βασιλείου, για αρκετά χρόνια στον Άγιο Δημήτριο Πειραιώς!.. Αυτοί είναι οι Αλβανοί από το 1821 μέχρι σήμερα: Αγνώμονες, με φοβερό μίσος για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Υπενθυμίζουμε ότι η Ιερά Σύνοδος (προς τιμήν της) τον περασμένο Ιούνιο είχε καταδικάσει επισήμως το ανέβασμα του βρωμερού έργου και είχε καλέσει τους Χριστιανούς να μη πατήσουν το πόδι τους στο θέατρο «Χυτήριο».                      ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: