ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ο ευρωπαϊκός εθνικισμός τρομάζει τη νέα τάξη...


Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς
Tον τελευταίο καιρό και με αφορμή την πρόσφατη επιτυχία της χρυσής Αυγής αρκετοί κύκλοι δηλώνουν ανήσυχοι για την άνοδο του εθνικισμού στην Ευρώπη. Σχετικές δηλώσεις έκανε πρόσφατα και ο πρόεδρος της Ιταλίας Μόντι (μέλος της τριμερούς επιτροπής).Για την Ελλάδα δε και την χρυσή Αυγή υπάρχουν συνεχής αναφορές ρεπορτάζ και δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και τα περισσότερα υστερικά και συκοφαντικά.
Είναι δεδομένη πλέον και εκλογικά καταγεγραμμένη σε όλη την Ευρώπη η άνοδος των εθνικιστικών κινημάτων. Μία καινούργια διεθνής του Εθνικισμού φαίνεται ότι πάει να δημιουργηθεί σε όλη την Ευρώπη ως απάντηση των Ευρωπαϊκών Εθνών στον εκφυλισμό και την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών από Ασία και Αφρική.
Αυτή η νέα προοπτική της Εθνικιστικής Ευρώπης τρομάζει κάποιους... Όχι δεν τους έπιασε ο πόνος για το άδικα χυμένο αίμα των εθνών της Ευρώπη στους αδιάκοπους πολέμους του παρελθόντος. Άλλωστε ξέρουν πολύ καλά όλοι αυτοί να προστατεύουν τα λεφτά τους και τις μετοχές τους ακόμα και με πόλεμο αν χρειαστεί. Δεν είναι λοιπόν η πιθανότητα να διαταραχτεί η ειρηνική πορεία της μεταπολεμικής Ευρώπης αυτό που τους τρομάζει στην άνοδο του Εθνικισμού. Αυτό που τους τρομάζει είναι η πιθανότητα να διαταραχτεί η πορεία της Ευρώπης προς την ενοποίηση με τον τρόπο που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ σχεδιάζει. Αυτό που τους τρομάζει είναι η πιθανότητα να ξυπνήσουν τα Έθνη που συνθλίβονται ανάμεσα στην οικονομική εξαθλίωση και στον Εθνικό εκφυλισμό και να βάλουν φρένο στα σχέδια της Ευρωπαϊκής ενοποίησης.
Δηλαδή με άλλα λόγια αυτό που δεν θέλουν με τίποτα οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης είναι να σταματήσει η διαδικασία διάλυσης των εθνικών κρατών της Ευρώπης και η υπαγωγή των Εθνών σε υπερεθνικούς γραφειοκρατικούς μηχανισμούς. Αυτό είναι το σχέδιο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και των παγκόσμιων τοκογλύφων από τους οποίους παίρνουν εντολές οι ''ηγέτες'' της ενωμένης Ευρώπης. Γι αυτό το λόγο θα κάνουν ότι μπορούν για να χτυπήσουν ακόμα και να θέσουν εκτός νόμου τον Ευρωπαϊκό εθνικισμό, προκειμένου να καταστεί ασφαλές το Ευρώ, η Ε.Ε. και το σχέδιο διάλυσης των εθνικών κρατών. Προς την κατεύθυνση αυτή επεξεργάζονται ήδη αυστηρότερους νόμους, με πρόσχημα την καταπολέμηση του ρατσισμού, αλλά με απώτερο σκοπό το να βγάλουν εκτός νόμου τα εθνικιστικά κόμματα.
Όμως ο Μόντι εκφράζοντας τις ανησυχίες του για την εθνικιστική άνοδο στη Ευρώπη, φανέρωσε άθελά του και μια άλλη κρυμμένη αλήθεια σχετικά με την Γηραιά Ήπειρο. Η αλήθεια είναι ότι η Ευρώπη μετά το 1945 ήταν και παραμένει να είναι μια ηττημένη χώρα. Μια ήπειρός που παρέδωσε τα κλειδιά στους Αμερικάνους, τους Ρώσους και τον κοινό τους πάτρωνα, τον πραγματικό νικητή του πολέμου, τον διεθνή Σιωνισμό.
Ο πραγματικό νικητής του πολέμου επέβαλε στην Ευρώπη την ψυχολογία της ενοχής. Επέβαλε στην Ευρώπη ένα καθεστώς στο οποίο ο εθνικισμός εδιώκετο τόσο ηθικά όσο και ποινικά (τα περίφημα αδικήματα γνώμης που είναι θεσμοθετημένα σε πολλές χώρες και έχουν στείλει αρκετούς στην φυλακή).
Μια καινούργια Ιερά εξέταση επιβλήθηκε στην Ευρώπη και αρκούσε να μιλήσεις για πατρίδα έθνος και φυλή, για να χαρακτηριστείς ως φασίστας η νεοναζί. Αν αμφισβητούσες κάποια πράγματα πήγαινες φυλακή. Στην Ευρώπη επιβλήθηκε ένα καθεστώς αντι-εθνικιστικό και αντι-ευρωπαικό, ένα καθεστώς που εξασφάλιζε την σιωπή της Ευρώπης των Εθνών...
Αυτή η επιβεβλημένη μαζική χειραγώγηση έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει. Το ξύπνημα του κοιμισμένου γίγαντα, που ονομάζεται εθνικισμός, τρομάζει τους εντεταλμένους υπάλληλους των διεθνών τοκογλύφων. Όμως αυτό το ξύπνημα είναι η φυσική αντίδραση της Ευρώπης στην σκλαβιά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...
  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: