ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ἀντὶ γιὰ 40.000 διαδηλωτῶν πρέπει νὰ εἶναι 4.000.000!

Τύρβαζαν οι συνδικαλιστές για την επιτυχία των προηγούμενων διαδηλώσεων γιατί, λέει, συγκεντρώθηκαν 40.000 πολίτες στην Αθήνα!
Και όμως
1.     Με την ανεργία στο 25%, έλλειπαν τουλάχιστον άλλες 350.000 πολίτες. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ;
2.     Με την επίθεση που δεχόμαστε ως χώρα και ως γένος, στην οικονομία, στον πολιτισμό, την αύξηση των θανάτων λόγω της φτωχοποίησης, την διαρκώς αυξανόμενη υπογεννητικότητα από τα μεθοδευμένα μέτρα κατά της τεκνοποίησης (φτωχοποίηση, κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων φόροι σε κάθε παιδί κλπ.) έλλειπαν από τις διαδηλώσεις τουλάχιστον 2.500.000 Έλληνες. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΕΝΟΣ;
Αύριο οφείλουμε στους στην χώρα, στο Γένος μας στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας να «βουλιάξουμε» την Αθήνα και τα κέντρα των υπόλοιπων πόλεων.
Αύριο πρέπει να λείψουν οι κομματικές και οι συνδικαλιστικές σημαίες και συνθήματα. Να συνδραστηριοποιηθούν τα κινήματα, τα κόμματα, οι συλλογικοί φορείς κάτω από μία σημαία: την Ελληνική.
Σε μία ενιαία σε όγκο διαδήλωση! Χωρίς συνδικαλιστικά στεγανά και κενά.
Να συγκεντρωθούμε δίπλα και πίσω από αυτούς που δεν θα έχουν σημαίες και χρώματα! Τους Έλληνες πολίτες . Ακόμη και αν χρειαστεί να ορισθεί διαφορετικός τόπος συγκέντρωσης : Το Σύνταγμα!
Οι επικυρίαρχοι, η Υποτροϊκανική Κυβέρνηση και η αριστοκρατία του πλούτου που προστατεύουν έκαναν την επικοινωνιακή τους επίθεση:
Είπαν δήθεν ΟΧΙ στις απαιτήσεις της Τρόϊκα. Θύμωσε, λέει ο αρχιτροϊκανός. Θέατρο σκιών όλα!!!
Αυτό που ζητούν να επιτύχουν, είναι μία ήρεμη αυριανή διαδήλωση και παράλληλα να περάσει ο σκόπελος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου. Για να μπορέσουν να παρουσιαστούν στις παρελάσεις! Και για άλλους λόγους που δεν είναι της παρούσης. Το βέβαιο είναι ότι τελικά θα υποκύψουν όλοι, με την αιτιολογία ότι δεν θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνηση, με στόχο την …σωτηρία της χώρας (βλέπε καταστροφή)!
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ! ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Μ’ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
Κινήματα, κόμματα συλλογικοί φορείς και εσείς φίλοι Bloggers, οργανωθείτε, συνεννοηθείτε και διαδώστε.
Οφείλουμε να τους δώσουμε να κατανοήσουν ότι η Ελληνική Ψυχή είναι ζωντανή!
Ότι θα πολεμήσουμε για το δικαίωμά μας να εξακολουθήσουμε υπάρχουμε ως Έθνος και ως Γένος! Το έθνος και το οποίο δίδαξε την Ελευθερία και την Δημοκρατία!                                         ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: