ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Ο "μύθος" της κινηματικής άκρας Αριστεράς τελειώνει...Μια νέα Εθνικιστική πραγματικότητα ξεκινά.


Υπήρχε χθες η είδηση (ΕΔΩ) ότι αναρχοαριστεροί συγκεντρώθηκαν στην Πάτρα για πορεία αλληλεγγύης σε "συντρόφους" τους που επιχείρησαν δολοφονική επίθεση σε κατάστημα μέλους του Εθνικιστικού Κινήματος στο κέντρο της πόλης.

Μάλιστα δε δίσταζαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των δικαστικών λειτουργών, της αστυνομίας και φυσικά του "φασισμού", απειλώντας μάλιστα με....θάνατο όποιων δε δικαίωνε τον "τίμιο" αγώνα τους!!!!

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και τα αθηναίκά έκαναν λόγο για μεγάλη συγκέντρωση..
Άλλοι μίλαγαν για 500 άτομα, άλλοι για 400 με 600 και φυσικά η "γιάφκα" τους θριαμβολογούσε για 1000 και πλέον "αγωνιστές"!!

Τι γίνεται όμως όταν υπάρχουν (αερό)φωτογραφίες της συγκέντρωσης και ξεγυμνώνονται οι αβανταδόροι των κομμουνιστοαναρχικών...;

Για δείτε μια...


Σας φαίνονται για 500;
Για 600 και για 1000;
Είναι γνωστό οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι ημιμαθείς κομμουνιστομπολσεβίκοι ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά με την αριθμητική και την Ιστορία.
Τους έφερνε πάντα...μια αναγούλα. Παρόμοια με αυτή που έφερνε στον Βελουχιώτη και στον Ζαχαριάδη το όνομα "Μακεδονία"

Για να τελειώνουμε λοιπόν με το παραμύθι του "αναρχικού κινήματος", όλοι αυτοί οι θλιβεροί τύποι που αν αποκλείαμε τους λαθρομετανάστες που συμπορεύονται στις "δράσεις" και τους ανήλικους τότε θα μετριούνταν στα δάχτυλα των δύο χεριών, ας φροντίσουν να....προσέχουν εφ' εξής!

Όχι γιατί τους.....ψάχνουμε, όπως φωνασκούν στις καταλήψεις και τις πορείες τους, περιστοιχισμένοι από δεκάδες διμοιρίες που τους προσέχουν. Αλλά γιατί τους....βρήκαμε.

Και όπως είπε και ο Η. Παναγιώταρος:
"Μη σας τρακάρουμε πουθενά..."

Στο τρακάρισμα υπάρχει και ο "φιλικός διακανονισμός". Εδώ όμως όχι..Έφταιξες..; Θα πληρώσεις το τίμημα..Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και...χρωστούμενα δεκαετιών.
Σας μοιάζει για απειλή..;
Όχι..Είναι μια σαφής προειδοποίηση.

Ο "αστικός" μύθος που χτίστηκε πάνω στη δυναμική και πολυμελή/πολυκλαδική "άκρα Αριστερά" από το...."σύστημα" που τόσο λατρεύουν να...μισούν, έχει ξεφτύσει.

Γιατί το πραγματικό Κίνημα των δρόμων είναι ένα, και κάθε μέρα μεγαλώνει, αναγκάζοντας τους λοιπούς να...σέρνονται για να κρυφτούν.                                                                                                ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: