ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ο Γιάννης Ξανθούλης είχε γράψει μιά φοβερή ατάκα στη Σαββατιανή “Ε”:«Ευτυχώς που΄ρθαν οι Αλβανοί κι είδαμε χαρά στα σκέλια μας!»


… ο Περάκης, ο σκηνοθέτης της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ταινίας σε πλήθος διαφορετικών παραλλαγών, γύρισε την «Θηλυκή Εταιρεία» του (Θυμάστε το: “everybody’s is fucking in this town, except Me!”) εξιστορώντας την αληθινή ιστορία με την κολλεκτιβοποιημένη γκαρσονιέρα της Λάρισας όπου οι μεγαλοκοπέλλες του κάμπου “υποδέχοντο” ροδομάγουλους νταβραντισμένους Αλβανούς…
…ο Γιάνναρης ύμνησε το καθημερινό ”κυνήγι του Αλβανόπαιδου” πέριξ της Ομονοίας σε πολλαπλές παραλλαγές, όλες τους σινεφίλ ύμνοι γιά την gay κοινότητα της πόλης μας.
 Οι μόνοι που ΔΕΝ πρέπει να νοιώθουν σεξουαλική στέρηση και παράπονο αμαμίας στην χώρα μας: είναι οι “προικισμένοι” (sic) Αλβανοί.
 Όχι όλοι βέβαια! Ο Nagos θέλει να πηδήξει και μας τους υπόλοιπους/υπόλοιπες που ακόμα αντιστεκόμαστε στα κάλλη και στην απαράμιλλη ομορφιά του Ξανθού Ιλλυριού!

 Μη μας γαμήσεις όλους ρε συ Νάγκο! Άσε και κανένα/καμμιά μας απήδηχτο! Θα στραβοψωλιάσεις καμάρι μου!


 Φυσικά το γεγονός πως οι μισές Μανουτσαούσες του ΣΥΡΙΖΑ τα΄χουν “φτιάξει” με μετανάστη γιατί είναι αντιρατσιστικό και τρέντυ, διέλαθε της προσοχής του διάσημου ίμμιγκραντ δημοσιογράφου! Ζήτω το protagon κι ο Σταύρος Θεοδωράκης! Χο!                                               ΠΗΓΗ:manolisvardis.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: