ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Καρρέ-καρρέ η μπούκα των @ναρχικών στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (προχθές)

 Με το που εισήλθαν τα καλοπαίδα στο κτίριο από την κεντρική είσοδο της οδού Ακαδημίας, ειδοποιήθηκε το Δ.Σ. που συνεδρίαζε εκείνη τη στιγμή στον 6ο όροφο, κι ως που να φθάσουν οι λεβέντες (λέμε τώρα) απάνου: κλειδώθηκαν οι πόρτες!

 Τότες, ο Τροτσκιστής Νταβανέλλος (ΔΕΑ, βαθύ ΣΥΡΙΖΑ) προφασίσθηκε πιπί του κι εξήλθε της αιθούσης διά κατούρημα και διά να τινάξει το σούπερ-ντούπερ αριστερό μόριό του στον (WC) βεσέ των γραφείων της Ένωσης Συντακτών.

 Φυσικά λειτούργησε ως Δούρειος Ίππος (ή Δούρειος Τύπος αν προτιμάτε) κι άνοιξε την αίθουσα στους μπαχαλόμαγκες του Εξαρχείου οι οποίοι μπούκαραν εντός του αγωνιστικού χώρου κι άρχισαν στις “γρήγορες”: τα στοχοποιημένα μέλη του Δ.Σ. Όχι φυσικά την δική τους Νανά Νταουντάκη (“Αριστερή Όχθη” και κάλα).

  • ΕΣΗΕΑ ακούς;


  • Η μπατσοδημοσιογραφία, που παπαγαλίζει ό,τι της υπαγορεύει η Ασφάλεια αντί να κάνει ρεπορτάζ και να τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφίας, θα απασχολήσει τα πειθαρχικά της ΕΣΗΕΑ;
    Υπάρχει ΕΣΗΕΑ; Εχει τέλος η γελοιοποίηση του επαγγέλματος;
    ΠΑΠ-ΤΕΤΡ [Κι ο "Καιρός" της "Ε" κατέβαζε εντύπως την γραμμή που θ' ακολουθούσαν οι μόρτες!]
     Κατά την διάρκεια της “κατάληψης”, βγήκαν στο μπαλκονάκι του ημιόροφου, κατέβασαν κι έσκισαν την Ελληνική σημαία από τον ιστό της (all time classic κίνηση αυτή) και σήκωσαν το κουρελοπανώ τους, διά να πληρωθεί το ρηθέν υπό της προφήτισας: “Το πανώ και τα μάτια σας”.

     Ποιός μαλάκας έγραψε τις προάλλες: ότι μεγαλύτερη αξία γιά τον «χώρο» έχει ένα “κουρελοπανώ” από την Ελληνική σημαία και μετά παρεξηγήθηκε η μανταμίτσα; Μα φυσικά ο μέγας προφήτης macmanus! Xo!


     Tι διακρίνουμε γι΄άλλη μιά φορά; Τα υπόγεια ρεύματα, τα συγκοινωνούντα δοχεία, την αγαστή συνεργασία τών “χώρων”: μεταξύ “συνιστωσών” ΣΥΡΙΖΑ (Νταβανέλλος και σία), αντιεξουσιαστών του Εξαχρείου και Φ.Ε.Τ. (Φίλων Ελληνικής Τρομοκρατίας), όλα αυτά με μιά φράση: Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ.
     Όχι φυσικά πως δεν το ξέραμε αυτό, ούτε και που πέσαμε από τα σύννεφα.
     Θα μου πείς τώρα, και με το δίκηο σου: “Υπάρχει κανένας ΣΥΡΙΖΑ ρε μόρτη;”
     Υπάρχει, όσο διαρκεί η Κρατική Επιχορήγηση των Κομμάτων. Είναι πλέον πάγκοινο “μυστικό” πως το μπουρδέλλο συγκρατείται και ΔΕΝ έχει ακόμα διαλυθεί, ελέω του δημόσιου κορβανά. Τους ενώνουν τα λεφτά κι ουχί καμμιά ιδεολογία (my ass)…

     Aλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς όταν ζούμε στην χώρα: όπου ένας βαθύπλουτος τραπεζικός υπάλληλος (“Υποδιευθυντής”, αυτό μας δηλώνουν τα συντάξιμα €2.900 και το εφ’ άπαξ €220.000 peanuts) «κατεβάζει» το κράνος [μαγκιά-κλανιά] ενός ένστολου εργαζόμενου των €700 κι όλη η κοινωνία διά των ελεγχόμενων από την αριστεράτζα ΜΜΕ, δίχως καμμία αιδώ ταξικής συνείδησης…..παίρνει το μέρος του αληταρά «τραπεζοϋπαλλήλου»… ["Κάτω τα χέρια από τον Παπαχρήστο!"]

    …ο οποίος τόκισε στο χρηματιστήριο αξιών της ζωής: τρείς ημέρες μιάς νεανικής του τρέλλας, κι από τούδε και στο εξής, διά τριαντα-επτά συναπτά έτη, ζεί μπέϊκα, δίχως να΄χει δουλέψει ούτε ΜΙΑ ώρα στη ζωή του, εις υγείαν των κορόϊδων μικροαστών. Χα! Γειά σαν του μόρτη επαναστάτη! Χικ.!                                                                                                                                              ΠΗΓΗ:manolisvardis.wordpress.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια: