ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Η ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ.

Πολύ δε περισσότερο όταν αυτό σε συνθήκες κρίσης, δε συνδυάζεται με πολιτικές που να υλοποιούν αποτελεσματικά το "φέρτε πίσω τα κλεμμένα".

Παρ όλα αυτά, το "όλον" ΠΑΣΟΚ (μηδέ και του "πατριωτικού" εξαιρουμένου, σήκωσε το χεράκι του, σε αγαστή σύμπνοια με τους ...επαμφοτερίζοντες "συμμάχους" και λοιπά δεκανίκια.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗ ΑΝΟΙΞΕ, ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

Yπερψηφίστηκε επί των άρθρων και επί του συνόλου το φορολογικό νομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής.



Η πλειοψηφία υπερψήφισε το νομοσχέδιο, η ΝΔ υπερψήφισε το ένα τρίτο των άρθρων, ενώ ορισμένες διατάξεις υπερψήφισε ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΚΕ καταψήφισε το σύνολο των άρθρων, αν και αναγνώρισε πως περιλαμβάνονται σ' αυτά και ορισμένες επιμέρους ευεργετικές διατάξεις, ανάμεικτες ωστόσο με άλλες που το βρίσκουν αντίθετο.

Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών προχώρησε σε νέες αλλαγές, αυστηροποιώντας το πλαίσιο ελέγχου των ενδο-ομιλικών συναλλαγών, αλλά και ικανοποιώντας ένα αίτημα της ΓΣΕΕ σχετικά με την φορολόγηση αποδοχών και συντάξεων, που έχουν καταβληθεί μεταγενέστερα από το έτος στο οποίο ανάγονται, με βάση νόμο, δικαστική απόφαση ή συλλογική σύμβαση.                                       ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: