ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

36 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

Είναι για τα πανηγύρια ο άνθρωπος.
Τι δήλωσε ο αθεόφοβος χθες στην βουλή;
"Δείξαμε τη βούληση να βάλουμε τάξη στη χώρα. Τα σοσιαλιστικά μου αντανακλαστικά ήταν να προστατεύσω τη χώρα από τη χρεοκοπία".
Πιάνεις το κεφάλι του να το χτυπήσεις στο τοίχο ή όχι;
Τι σοσιαλιστικά αντανακλαστικά ρε και τρίχες τσαμπουνάς;
Εδω η χώρα είναι υποτελείς στα ξένα συμφέροντα,ο λαός είναι σε απόγνωση και οι εξωτερικοί εχθροί της πατρίδας έχουν στήσει πάρτυ.
Για ποιο σοσιαλισμό μιλάς;
Της αποικιοκρατίας;της προδοσίας;ή του ψεύδους;
Δεν φτάνει που εξαπάτησες τον ελληνικό λαό λέγοντας ψέματα ότι λεφτά υπάρχουν ζητάς και τα εύσημα απο πάνω που κατάφερες να χρεώσεις ακόμα περισσότερο την χώρα;
Το μόνο που κατάφερες είναι ή να παρατείνεις το μοιραίο ή να παραδώσεις την κυβέρνηση της Ελλάδας απο την ΕΕ που είναι τώρα στο ΔΝΤ.
Και δεν ντρέπεσαι αλλά συνεχίζεις να λες ψέματα αποκρύπτοντας την πραγματικότητα και ρίχνοντας τα οικονομικά βάρη στους εργαζόμενους.
Δε μας λες ρε σοσιαλιστή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που σχεδίασες πόσο σοσιαλισμό περιέχει;
Θα ζούνε οι άνθρωποι να πάρουν συντάξεις;
360 ευρώ βασική σύνταξη και μείωση 20%.Μπορείς ρε σοσιαλιστή να ζήσεις με αυτά τα λεφτά όχι τότε που ακόμα και τα 1.000 δεν θα αξίζουν τίποτα αλλά τώρα.
Με την τεράστια ανεργία που θα βρουν ένσημα Giorgo;
Μήπως μας περνάς για συμπατριώτες σου αμερικανάκια;
Πες ότι θέλεις να σπρώξεις τον κόσμο στην αγκαλιά των ιδιωτικών συμφερόντων-ασφαλιστικών και άσε τα παραμύθια.
Πήρες μέτρα που για μια ακόμα φορά πληρώνουν οι εργαζόμενοι. Μέτρα για τις τράπεζες;για τους μεγαλοεργολάβους για τα πολιτικά λαμόγια;ΤΙΠΟΤΑ
Μείωση των μισθών των βουλευτών σου λέει.Ρε τι μείωση όξω να μείνουν 200 όπως λέει και το Σύνταγμα.Γιατί δε λες ότι απο όλα αυτά τα μέτρα σκοπεύετε να εξασφαλίσετε 4-5 δις στην καλύτερη περίπτωση.
Δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ.
Αφού 500 εκατ. ευρώ είναι μόνο η μισθοδοσία των τεμπέληδων της ΕΡΤ.
6,2 δις χρωστάνε τα νοσοκομεία
15 δις πρέπει να δοθούν στα ασφαλιστικά ταμεία
9 δις χρωστά ο ΟΣΕ
Και η λίστα μπορεί να συνεχίζεται.........
Ψέμα λαϊκισμός και πολιτική αλητεία για να διατηρούν κάποιοι τις καρέκλες τους και τους παχυλούς μισθούς του. Αλλά τέτοιοι ήσασταν όλα τα χρόνια ακόμα και σε περίοδο ανάπτυξης της χώρας όταν τρώγατε με δέκα μασέλες απο υπερκοστολογίσεις και μίζες και στον λαό πετάγατε ένα ξεροκόμματο και....ελπίδα.
Λοιπόν ήρθε η ώρα.Ο Ελληνικός λαός κατάλαβε ότι η ελπίδα δεν...τρώγεται πλέον.
Είτε θα πάρετε δραστικά μέτρα που θα ανακουφίζουν τον κόσμο και θα τιμωρήσετε τους επίορκους είτε θα σας πάρει με τις πέτρες γιατί εδω που τα λέμε αυτό σας αξίζει.                                                  ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: