ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΣΗΕΑ.ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΑΛΗΤΕΙΑ

Μόλις χθες το πρωί γράφαμε για τον τραμπουκισμό,την εγκληματική συμπεριφορά και την απουσία έστω και του στοιχειώδους σεβασμού στην ζωή και την περιουσία των πολιτών που άλλωστε κατοχυρώνονται απο το Σύνταγμα απο τους ακροαριστερούς (και όχι μόνο).
Η εισβολή και κατάληψη του κτιρίου της ΕΣΗΕΑ απο περίπου 100 άτομα που φορούσαν κουκούλες (τις οποίες αποποινικοποίησε το ΠΑΣΟΚ) ήρθε σε χρόνο μηδέν να μας επιβεβαιώσει.
Δεν είναι όμως το μείζον η εισβολή που απο μόνη της είναι αξιόποινη πράξη.
Δεν είναι ο ξυλοδαρμός δημοσιογράφου του ALTER.
Ούτε η ομηρία του προέδρου της ΕΣΗΕΑ και μελών του διοικητικού συμβουλίου.
Αυτά είναι "πταίσματα" μπροστά στην λογική αυτών των "ανθρώπων" που αφού ανέρτησαν πανό ενάντια άκουσον άκουσον....στην κρατική καταστολή.Αρχισαν να διαμαρτύρονται για το τρόπο που προβάλουν τα ΜΜΕ το θέμα της τρομοκρατίας και απαιτούσαν να στηριχτούν οι δολοφόνοι εγκληματίες αναρχικοί που προσφάτως συνελήφθησαν απο την αστυνομία.!!!!
Και καλά θα πει κάποιος...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ.
Που είναι όμως η ΕΣΗΕΑ που αντί να απαιτήσει την άμεση απελευθέρωση του χώρου.Εκανε δηλώσεις για....ελεύθερη διακίνηση ιδεών.
Τι άλλο θα ακούσουμε στην αναρχο-κομμουνιστική "δημοκρατία" που ζούμε;Ελεύθερη διακίνηση ιδεών που στηρίζει την βία,το έγκλημα,την λεηλασία και τον τραπουκισμό.
Μπράβο ρε δημοσιογραφάρες είστε μεγάλοι "δημοκράτες".
Που είναι όμως και το κράτος.Με τις αστυνομικές δυνάμεις να δέχονται να έρθουν σε συνεννόηση με το αληταριό για να αποχωρήσουν. Δηλαδή το επίσημο κράτος έφτασε ανοικτά να συνδιαλέγεται με υποστηρικτές των τρομοαλητών.Αντι να εφαρμόσουν τον νόμο και να τους τσουβαλιάσουν δεν έγινε ούτε μια σύλληψη ούτε μια προσαγωγή.Συγχαρητήρια.
Οταν όμως αργότερα οι αρχές ανακαλύψουν (γιατί εκεί θα καταλήξει) ότι απο τους 100 κάποιοι αποφάσισαν να συνεχίσουν το...έργο των ινδαλμάτων τους τότε θα είναι αργά.Και θα ξαναγίνουμε θεατές πολιτικάντιδων που θα παρελαύνουν στα κανάλια και θα αναρωτιούνται υποκριτικά...Ποια είναι τα αίτια της τρομοαλητείας;
Αυτά είναι κύριοι τα αίτια αλλά η "ευαισθησία" και το συμφέρον σας δεν σας αφήνουν να τα δείτε.Η ατιμωρισία,η απαξίωση συμβόλων και αξιών και η ελεύθερη διακίνηση εγκληματικών ομάδων που επιζητούν τον αναρχο -κομμουνισμό και την διάλυση κάθε έννοιας του κράτους.Αυτές οι ομάδες που εμμέσως στηρίζονται απο τα απο-κόμματα της αριστεράς,που δικαιολογούνται απο ομοϊδεάτες τους δημοσιο-κάφρους υπο την ανοχή των αρχών που βαφτίζουν ελευθερία την αναρχία και κάποιους δήθεν δασκάλους-καθηγητές που κάνουν κατήχηση σε σχολεία και πανεπιστήμια αποτελούν το καρκίνωμα της τρομοαλητείας που υπάρχει στην Ελλάδα.
Της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ Ευρωπαικής χώρας που συντηρεί και ανέχεται αυτή την αρρωστημένη κατάσταση. ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: