ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Aυτή δεν είναι Ελληνική κυβέρνηση!Είναι μαφιόζικη συμμορία...

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!
ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ! Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ......ΣΩΘΗΚΕ!
ΟΥΤΕ ΑΓΗΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ,
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΖΙΠ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΑΝ!
http://mkka.blogspot.com/
_____Ποιός μπορεί να αρνηθη, ότι η οικονομία της Χώρας μας διέρχεται κρίση! Ποιός μπορεί επίσης να αμφισβητήσει την ανάγκη, ότι πρέπει να γίνουν περικοπές στις δαπάνες βιτρίνας, ώστε να σωθή η οικονομία μας!
_____Αλλά και ποιός μπορούσε να φαντασθή, ότι η αποστολή ενός στρατιωτικοῦ τζίπ από την Πάτρα στο Αίγιο, για να τοποθετηθή πάνω του η ιερά εικόνα της Παναγίας της Τρυπητής και να λιτανευθή ανά την πόλη σε μια διαδρομη 3-4 χιλιομέτρων, θα εντάσσετο... στο πρόγραμμα περικοπής δαπανών για την ανόρθωση της οικονομίας; Είναι ένα έθιμο, θα τολμούσα να είπω ότι συγχρόνως είναι και ένα κεκτημένο δικαίωμα, το οποίο εφαρμόζεται εδώ και τριάντα χρόνια. Και όμως οι υπέυθυνοι το ετόλμησαν! Παρά τήν γραπτή διαβεβαίωση, την τελευταία στιγμή ἀρνήθηκαν να μας αποστείλουν και το στρατιωτικό όχημα και το στρατιωτικό ἀγημα! Τα περισσότερα θα τα διβάσετε σήμερα στην τοπική εφημερίδα "ΠΡΩΤΗ" από την οποία αναδημισιεύουμε το σχετικό δημοσίευμα.
______Απορούμε για το σκεπτικό των αρμοδίων παραγόντων και εκφράζουμε την αγανάκτηση της ψυχής μας! Δεν είχαν κάν την ευγένεια να μας ενημερώσουν εγκαίρως! Μας περιεφρόνησαν! Ας είναι καλά ο Αξιότιμος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κ. Στεφανίδης, ο οποίος μας ἐδωσε ΑΜΕΣΩΣ ΛΥΣΗ! Διέθεσε τζίπ και έτσι η Παναγία μας απέφυγε την καταφρόνηση! Ἀλλά τώρα πιά εμείς, από τη σκοπιάτου θρησκευτικού Ηγέτη μπορούμε να διερωτηθούμε: πόσο φιλόχριστος είναι τώρα πια ο ελληνικός Στρατός καί μέ πιό δικαίωμα μπορούμε πιά να προσευχώμεθα "υπέρ του κατά ξηράν, θάλασσαν και αέρα φιλοχρίστου ημών Στρατού". Το ερώτημα απευθύνουμε δημοσίως πρός τόν Εξοχώτατο Υπουργό Εθνικῆς Αμύνης κ Ευάγγελο Βενιζέλο.
______ Η απορία μας είναι μήπως αυτά είναι προμηνύματα του επ΄εσχάτων συζητουμένου χωρισμού Εκκλησίας και Πολιτείας. Όσο κι αν πτωχεύσει η Χώρα μας εμείς εδώ στο Αίγιο θα βρίσκουμε πάντοτε ένα ανοικτό τζίπ, πάνω στο οποίο θα τοποθετούμε την εικόνα της Παναγίας μας για να την περιφέρουμε ανά την πόλη και να αγιάζωνται οι κάτοικοί της.
______Παρακαλούμε τον Αρχηγό κ. Στεφανίδη να δεχθή και από τη θέση αυτή τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας. Του ευχόμεθα ένα ήρεμο καλοκαίρι χωρίς καταστροφές από τη φωτιά. Η Παναγια μας να προστετεύει και την Πατρίδα μας και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος,
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010                                                                                                      ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: