ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΥΤΣΑ.

Διότι το προτεκτοράτο με τις ευλογίες των Αμερικανών που εσείς προσκυνάτε, τα θέλει όλα δικά του κύριε Δρούτσα.

Την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» δε την θέλει με …ολίγην από Βόρεια.

Τη θέλει σκέτη κύριε Δρούτσα.

Και μαζί μ αυτήν θέλει και εθνική ταυτότητα. Τη θεωρεί σημαντική (έστω και κλεμμένη) την εθνική ταυτότητα, κι ας την απεμπολείτε εσείς κύριε Δρούτσα.
Επιχειρεί να δώσει υπόσταση στην εθνική του αξιοπρέπεια έστω και από το μηδέν κύριε Δρούτσα.

Κι ενώ ο κατευθυνόμενος αλυτρωτισμός του Γκρούεφσκι και της εθνικής του συντροφιάς, επιμένει πεισματικά να δείχνει τα δόντια του και να μην αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για τις πραγματικές του προθέσεις, εσείς κύριε Δρούτσα θα γράψετε ιστορία ως ο θλιβερός κομπάρσος με το αυτοκόλλητο, που θα αναζητά εθνική ταμπέλα να το ξεφορτωθεί.



Διότι αν προχωρήσετε στην εθνική προδοσία, και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, το αυτοκόλλητο με τη λέξη «ΒΟΡΕΙΑ» τελικά θα σας μείνει στο χέρι κύριε Δρούτσα. Και θα γελά μαζί σας ολόκληρη η υφήλιος με το άθλιο και ελεεινό Βορειομακεδονικό δημιούργημά σας.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΝΑΝΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΪ ( έστω και Νενέκος) ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ.

Το ρεπορτάζ του «ΒΗΜΑΤΟΣ» είναι αποκαλυπτικό:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ


«Η Ελλάδα πρέπει να αναγνωρίσει ότι υπάρχει μακεδονικό κράτος και έθνος»

Σε οξείς τόνους απάντησε η πολιτική ηγεσία της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας στις αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τη χρήση της ονομασίας «Μακεδονική Προεδρία 2010» το εξάμηνο κατά το οποίο η χώρα θα ασκεί την προεδρία στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

«Η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να αναγνωρίσει ότι υπάρχει μακεδονικό κράτος και μακεδονικό έθνος», δήλωσε ο πρόεδρος της πΓΔΜ, κ. Γκιόργκι Ιβάνοφ, κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές από την ελληνική πλευρά ότι πρόθεση της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ είναι να χρησιμοποιήσει την επικείμενη προεδρία της ΠΓΔΜ στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης για να προωθήσει τις
θέσεις της στο ζήτημα της ονομασίας.

Τις αντιδράσεις από την ελληνική πλευρά, μετά και τη γνωστοποίηση από τη μεριά της πΓΔΜ για την ονομασία που θα χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της προεδρίας της στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ), σχολίασε σήμερα και ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ κ. Αντόνιο Μιλόσοσκι.

«Δυστυχώς, η αντίθεση της Ελλάδας σχετικά με τον τίτλο της ονομασίας, τον οποίο εμείς θεωρούμε ρεαλιστικό για την προεδρία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, φανερώνει ότι οι πιέσεις της δεν περιορίζονται στο ζήτημα με το συνταγματικό όνομα της χώρας μας, αλλά εισέρχονται και στην απαγορευμένη ζώνη των ατομικών και εθνικών δικαιωμάτων, του αυτοπροσδιορισμού και της γλωσσικής ταυτότητας», δήλωσε ο κ. Μιλόσοσκι.

Ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ πρόσθεσε ότι το πρόθεμα «μακεδονική» στην προεδρία της πΓΔΜ στο ΣτΕ, «σχετίζεται με τα ζητήματα ταυτότητας και αποτελεί τμήμα της κληρονομιάς, του πολιτισμού και της παράδοσης της χώρας».

Χθες, ο κ. Μιλόσοσκι ανέφερε ότι η πΓΔΜ θα χρησιμοποιήσει την ονομασία «Μακεδονική Προεδρία 2010» στο διάστημα που η χώρα θα ασκεί την προεδρία της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης (το εξάμηνο Μάιος-Νοέμβριος ).                                                                                           ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: