ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ.

Τουλάχιστον αυτό οφείλουμε να πιστέψουμε αν πάρουμε τοις μετρητοίς τον απολογισμό πεπραγμένων δια χειρός κ. Ρόβλια.

Είναι απίστευτο με τι χαίρεται ο άνθρωπος. 

Και γίνεται απιστευτοτερότερο όσο συνειδητοποιεί κανείς πως αυτές οι χαρούλες αγγίζουν (αν δεν ξεπερνούν ήδη) τα όρια της θριαμβολογίας.

γράφει ο Reporto

Χαρούλα πρώτη:
Η οποία ταυτόχρονα συνιστά και μια κορυφαία διαπίστωση. "Δεν πρόκειται για μάχη, αλλά για πόλεμο".
"Η Ελλάδα θα ήταν το πρώτο θύμα των κερδοσκόπων, πριν αυτοί επιτεθούν στις άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, για να φτάσουν τελικά στον στόχο - ευρώ. Αλλά τώρα το πιστόλι για την οικονομική άμυνα της χώρας μας είναι γεμάτο επάνω στο τραπέζι και τα θετικά αποτελέσματα είναι ορατά."
(Επομένως απαιτείται: Η άμεση αποκαθήλωση των μαχητών του ΄21 από παντού και η εξ ίσου άμεση αντικατάστασή τους με το πορτραίτο του προελαύνοντος ηγέτη που κατατρόπωσε τους Δραμάληδες της διεθνούς κερδοσκοπίας.).

Χαρούλα δεύτερη:
Εδώ αρχίζει και η εξιστόρηση των δέκα άθλων του προελαύνοντος (λείπει ο άθλος της κόπρου του Αυγείου, αλλά αυτόν θα τον διεκπεραιώσει ο Ελληνικός λαός). Και μια πετυχημένη εξιστόρηση, θέλει και μιας εξ ίσου επιτυχημένη εισαγωγή. Φροντίζει γι αυτήν ο κ. Ρόβλιας:
«Τι προηγήθηκε όμως; Όσα έγιναν σε αυτούς τους έξι μήνες δεν έχουν ξαναγίνει, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, από άλλη κυβέρνηση». 

Και καπάκι έρχεται και η τρίτη χαρούλα:
"Διπλωματικός μαραθώνιος από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου". 
(Χαλάλι σας βρε η βενζίνα που ξοδέψατε. Χαλάλι σας και τα έξοδα της κουστωδίας. Θέσατε ψηλά τον πήχη ...στα επιτόκια δανεισμού και τα καταφέρατε θαυμάσια. Τι θα κάναμε χωρίς εσάς???)

Χαρούλα τέταρτη:
"Κατάρτιση και ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2010". 
(Αυτό δεν ήταν αυτονόητη υποχρέωση αλλά κατόρθωμα του προελαύνοντος. Προσωπική υπερπροσπάθεια. Τουλάχιστον το ξεζούμισμα για τοκοχρεολύσια και …βενζίνες, είναι πλέον προϋπολογισμένο).

Χαρούλα πέμπτη:
"Εκπόνηση του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης". 
(Κατόρθωμα και αυτό του προελαύνοντος. Αλλά κατόρθωμα και του κ. Ρόβλια να αποκαλύπτει ποιος το εκπόνησε αλλά να μη λέει κουβέντα για το ποιος το επέβαλε. Και κυρίως να μη λέει κουβέντα για το ποιός πόνεσε μετά την εκπόνηση.  Άλλωστε δεν είναι και μαρτυριάρης ο κ. Ρόβλιας. Και το σημαντικότερο… για όλη αυτή την εκπόνηση ο προελαύνων δεν αμείφθηκε με επίδομα βαριάς και ανθυγιεινής εργασίας).

Χαρούλα έκτη:
"Σταδιακή ανάκτηση της διεθνούς αξιοπιστίας μας, που είχε φτάσει στο ναδίρ πριν από έξι μήνες".
(Δηλαδή για όλη αυτή την προνομιακή μεταχείριση της χώρας μας στο διεθνές στερέωμα, ευθύνεται η …ανακτημένη μας αξιοπιστία και όχι ο κακός μας ο καιρός, ούτε ο μαύρος μας ο φλάρος που καθόμαστε και ακούμε τέτοιες παπαριές να ροβολάνε τον κατήφορο και να τις χαύτουμε ασυζητητί).

Χαρούλα εβδόμη:
"Αποτροπή της απειλούμενης πτώχευσης της χώρας". 
(Ορθόν!!! Και από απειλούμενη, χάρη στην κοπιαστική προσπάθεια του προελαύνοντος αλλά και τις εγκληματικές του ευθύνες, καταφέραμε από απειλούμενη να την μετατρέψουμε σε δεδομένη. Αμα έχεις τέτοιον προελαύνοντα πρωθυπουργό τι σκατά τον θες τον αντίπαλο και τον κερδοσκόπο???)

Χαρούλα όγδοη:
"Ανάδειξη του προβλήματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο". 
(Και όχι μόνο. Το πολυταξίδεμα του προελαύνοντος, έθεσε το πρόβλημα στις διεθνείς του διαστάσεις. Καλώς ήρθες Δ.Ν.Τ.!!!)

Χαρούλα ενάτη:
"Καθημερινή αναμέτρηση με τους κερδοσκόπους". 
(Αυτή κι αν ήταν μάχη μέχρις εσχάτων. Με το που πήγαιναν να υποχωρήσουν ντροπιασμένοι οι κερδοσκόποι, όλο και κάτι παραπάνω τους έδινε ο προελαύνων για να τους γυρίσει πίσω. Μέχρι και την εθνική κυριαρχία τους εκχώρησε. Προφανέστατα ήθελε να τους εξαντλήσει. Είδες φίλε μου… άμα έχεις στρατηγική τίποτε δε σου ξεφεύγει.).

Χαρούλα δέκατη:
"Σύνταξη του φορολογικού νομοσχεδίου για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την ανακατανομή των φορολογικών βαρών". 
(Κι από την πολλή τη σύνταξη, δε του γλύτωσαν του προελαύνοντος ούτε και οι συντάξεις. Υπέρ πίστεως και πατρίδος κι αυτές. Της πατρίδος του προελαύνοντος φυσικά. Και το ασφαλιστικό έρχεται οσονούπω...).

Χαρούλα ενδέκατη:
"Πρωτοβουλίες για την τόνωση της αγοράς (προγράμματα για 120.000 ανέργους, προγράμματα του ΕΣΠΑ για 6.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προγράμματα του ΤΕΜΠΜΕ για χαμηλότοκα δάνεια ύψους 2 δισ. ευρώ, φορολογικά κίνητρα για τις επιχειρήσεις που διατηρούν αμείωτες τις θέσεις εργασίας παρά τη μείωση του τζίρου τους, επιτάχυνση του ΕΣΠΑ, κίνητρα για νέες επιχειρήσεις και νέους επιχειρηματίες, προώθηση της επιδοτούμενης ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων, νομοθετικές πρωτοβουλίες για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις κ.λ.π". 
(Με άλλα λόγια: 120.000 νέοι άνεργοι, 6.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν, χαμηλότοκα δάνεια στις τράπεζες για να μπορούμε να δανειζόμαστε ως κράτος από αυτές καταθέτοντας και την τελευταία σταγόνα του αίματος του Έλληνα πολίτη κλπ…)

Εγώ λοιπόν το αποφάσισα.

Μετά τη βαθυστόχαστη ανάλυση του κ. Ρόβλια στηρίζω ΠΑΣΟΚ, θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Διότι τότε και μόνον τότε θα έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος σ αυτή τη ζωή.

ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ «ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ» ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΩΝΤΑΣ, ΤΟΤΕ ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ή ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ …ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΣΟΚ.

Στην πρώτη περίπτωση έχεις το ακαταλόγιστο.
Στη δεύτερη γίνεσαι απλά ένας θλιβερός απολογητής, αλλά πρωτίστως συνένοχος σε μια κορυφαία πολιτική απάτη.

Υ.Γ. 
Και σας το είπε βρε ο προελαύνων. Βγάλτε το σκασμό και μη μιλάτε…
Εσείς εκεί… Επιμένετε….
Ο άνθρωπος δε θέλει να μιλάτε διότι ξέρει πως κάθε φορά που ανοίγετε το στόμα σας τα κάνετε σκατά
Ε αυτό δεν το θέλει.
Προτιμά να τα κάνει μόνος του σκατά.

Μια χαρά τα καταφέρνει. Δε χρειάζεται βοήθεια!!!                                   ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: