ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΑΝΕΡΓΙΑ: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγυρίζουν στην κυβέρνηση για την μείωση των spread και το νέο δάνειο το οποίο φόρτωσαν στις πλάτες των επομένων γεννεών.

Ολες οι συζητήσεις αναλώνονται στην οικονομική κατάσταση της χώρας ΜΟΝΟΝ όμως όσο αφορά τους αριθμούς.
Και πράγματι τις τελευταίες μέρες τα πράγματα...δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα. Λίγο οι κινήσεις της κυβέρνησης,λίγο οι "μασημένη" στήριξη των Ευρωπαίων που δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν το ευρώ αλλά και τα δάνεια που ήδη μας έχουν φορτώσει,λίγο ότι κάποια στιγμή οι "αγορές" θα τέλειωναν το φαγοπότι και θα τα μάζευαν για άλλες....πολιτείες (Ισπανία,Πορτογάλια) όντως η κατάσταση φαίνεται να καλυτερεύει.

Ομως ΜΟΝΟΝ όσο αφορά τους αριθμούς.
Πίσω όμως απο τους αριθμούς υπάρχουν Ελληνες.
Ελληνες που έχουν πτωχεύσει,Ελληνες που δεν μπορούν να βρούν εργασία,Ελληνες ανασφάλιστοι που δεν μπορούν να συγκεντρώσουν ένσημα,Ελληνες που δεν μπορούν να πληρώσουν ακόμα και το νερό ή το ρεύμα.

Απέναντι σε όλους αυτούς τους Ελληνες κανείς κομματικός φορέας μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει μια διέξοδο στα προβλήματα τους.Ειδικότερα η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο αφού πολλοί ανεπίσημα μιλούν για ποσοστά 15% εως και 20%.

Το υπουργείο Εργασίας κάνει λόγο για 600.000 ανέργους μια μάλλον επιεικής εκτίμηση αφού δε γνωρίζουμε αν συνυπολογίζονται στο εργατικό δυναμικό της χώρας τα 2,5 εκατ. λαθρομεταναστών και υποψήφιων "Ελλήνων" και ο άγνωστος αριθμός καθημερινώς νεοεισερχομένων λαθρομεταναστών-ψηφοφόρων των άχρηστων κομμάτων.
Να σημειώσουμε ότι μόνο στην Β.Ελλάδα στους τρείς πρώτους μήνες του 2010 χάθηκαν 12.000 θέσεις εργασίας.Σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης η ανεργία στο κέντρο της πόλης φθάνει το 20%!!!.

Μάλιστα δεν είναι μόνο οι άνεργοι αλλά και εργαζόμενοι (τρόπος του λέγειν) οι οποίοι είναι απλήρωτοι για μήνες όπως αυτοί της κατασκευαστικής Θεμελιοδομή που είναι απλήρωτοι επι 10 μήνες και χθες το πρωί συγκεντρώθηκαν έξω απο τα γραφεία της διοίκησης ζητώντας τα αυτονόητα.
Δυσοίωνες είναι και οι προβλέψεις καθώς σύμφωνα με έρευνα το 40% των εμπορικών επιχειρήσεων και το 31% των εμποροβιομηχανικών σχεδιάζουν μείωση του προσωπικού το β' εξάμηνο του 2010 επικαλούμενες την κρίση.
Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση πρέπει να δώσει άμεση προτεραιότητα γιατί διαφορετικά η κοινωνική έκρηξη θα είναι αναπόφευκτη.

Θέλουμε όμως να πούμε και δυο λόγια για τους κοινοβουλευτικούς πατριώτες,"πατριώτες" που φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομα τους και κρύβονται πίσω απο τις λέξεις όπως π.χ "ποσόστωση".Είναι πλέον καιρός να δηλώσουν ευθαρσώς και χωρίς περιστροφές οτι η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη απο ξένα εργατικά χέρια.
Έχουν το θάρρος;ή μήπως φοβούνται ότι θα κακοχαρακτηριστούν απο τους Τεγόπουλους,Λαμπράκιδες,Μπόμπολες και το δημοσιογραφικό σινάφι που ευχαρίστως τους καλεί σε εκπομπές για να μιλήσουν 2 και 3 λεπτά μόνο και μόνο για να διατηρούν την ανύπαρκτη κατα τα άλλα δημοσιογραφική δεοντολογία.
Ιδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ.

Η Ελλάδα οφείλει πάνω απο όλα να θρέψει τα παιδιά της. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ                                                                                                                            ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: