ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ… ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ… ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.

ΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕ ΣΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
 
ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ. 

Και η περιγραφή αυτή είναι επιεικέστατη για το πολιτικό λαμογιστάν που κυριαρχεί και οδηγεί το ήδη χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα, στην απόλυτη απαξίωση και στις πλέον ελεεινές διαδρομές που τόλμησε ποτέ να σκεφτεί το μυαλό του ανθρώπου.

Το πρόβλημα δεν είναι αν Τατουλοποιείται το ΠΑΣΟΚ ή αν ΠΑΣΟΚοποιείται ο Τατούλης.
Ούτε φυσικά γίνεται λόγος για το πολιτικό background των πολιτικών σαλταδόρων που προσβλέπουν στην Κουβελοποίηση της Αθήνας.

Το πρόβλημα είναι ο επικίνδυνος καιροσκοπισμός που έρχεται να ενταφιάσει οριστικά την πολιτική σκέψη και την πολιτική κρίση, καταδικάζοντας την Ελλάδα σε έναν μεσαίωνα πολιτικό που τους είναι μάλλον απαραίτητος για να χαλιναγωγήσουν τις μάζες για τις οποίες επεφύλαξαν πολιτικές κοινωνικών παγετώνων. 



Αν ξαφνικά ταυτίστηκε ο Φάντης με το ρετσινόλαδο, είναι γιατί ο στόχος τους δεν αποβλέπει στην αναβάθμιση της πολιτικής αλλά στην αποχαύνωση και εν τέλει στη λεηλασία της πολιτικής σκέψης, της πολιτικής κρίσης και τον πολιτικό παροπλισμό της συνείδησης των πολιτών αυτής της χώρας.

Σ αυτό τον ξεπεσμό οι πολίτες της Αθήνας οφείλουν να αντισταθούν.
Γιατί αυτός ο ξεπεσμός είναι αποκαλυπτικός των πραγματικών προθέσεων των εμπνευστών του.

Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός αναγορεύεται σε κυρίαρχη πολιτική αξία…
Ο καιροσκοπισμός και η συνδιαλλαγή, εκτοπίζουν κάθε αρχή , κάθε κανόνα και κάθε αξία από την πολιτική αντιπαράθεση…
Η πολιτική ζωή Καρατζαφεροποιείται επικίνδυνα, και αυτό μόνο δεινά μπορεί να επιφυλάσσει για τον τόπο.

ΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕ ΣΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ. ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: