ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Πολύ χοντρό το δούλεμα απ' το ποταπό ανδρείκελο

Ποιον νομίζουν ότι δουλεύουν; Ολόκληρο το λαό;
Την ώρα που ετοιμαζόταν ο ανασχηματισμός των φαντασμάτων, ο Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωνε αγέρωχα από τις Βρυξέλλες ότι νέα μέτρα δεν θα ληφθούν το 2010 ούτε το 2011.
Και την επομένη δήλωσε ότι θα γίνει ή αύξηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ 11% κατά 1 με 2 μονάδες ή καθορισμός ενός ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ ή εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με αυτόν του κίνησης!
Αυτό δεν είναι νέα αφαίμαξη εντός του 2010;
Εκτός εάν ο υπουργός - ανδρείκελο και εκπρόσωπος του ΔΝΤ θεωρεί την επέκταση της φορολογικής αφαίμαξης … παλαιό μέτρο! Και δεν κοκκινίζουν καν όταν κάνουν τις δηλώσεις τους.
Ο χθεσινός Τύπος -και κυρίως ο αντίπαλος στην αξιωματική αντιπολίτευση- ήταν περισσότερο από αποκαλυπτικός.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Προαναγγέλλουν σκλήρυνση Ε.Ε. και Παπακωνσταντίνου. Δεν φτάνει, πληρώστε κι άλλα»ΑΥΓΗ: «"Φωτιά" θέρμανση, ΦΠΑ, πληθωρισμός. Τρία σενάρια εξόντωσης των εισοδημάτων με φόρους προανήγγειλε από τις Βρυξέλλες ο Γ. Παπακωνσταντίνου»
ΤΟ ΒΗΜΑ: «Αγώνας δρόμου της νέας κυβέρνησης για την 3η δόση του δανείου»
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Επίκαιρη επερώτηση του ΚΚΕ. Για την πολιτική της κυβέρνησης ενάντια στα λαϊκά στρώματα και υπέρ των μονοπωλίων»
ΤΑ ΝΕΑ: «Μετά τον ανασχηματισμό. Τι ζητάει ο Γιώργος από τους υπουργούς…. Λιγότερα ελλείμματα. Μεγαλύτερα έσοδα»ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Δρόμος μετ’ εμποδίων για τη νέα κυβέρνηση. Αναπτυξιακό έλλειμμα, υστέρηση εσόδων, σενάρια χρεοκοπίας»
Τι να πει κανείς; Με ψευτιές και απατηλά τρικ προσπαθούν να κρατηθούν στην κυβέρνηση.          Ως πότε; ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: