ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα φορτηγό γεμάτο ...μπάζα.!

Στα 40 τόσα χρόνια που παρακολουθώ από κοντά τις πολιτικές εξελίξεις, τέτοιο ανασχηματισμό - αλαλούμ δεν μου είχε τύχει να παρακολουθήσω.
Ο ερασιτεχνισμός με τον οποίο σχεδιάστηκε, επικοινωνήθηκε, πέρασε μέσα από διαπραγμάτευση, διαμορφώθηκε, ανακοινώθηκε αυτός ο ανασχηματισμός ήταν πρωτοφανής.
Κανείς δεν ήξερε απολύτως τίποτε με σιγουριά και χειρότερα απ΄όλους πληροφορημένοι ήταν οι υπουργοί, τα στελέχη της κυβέρνησης και οι συνεργάτες του πρωθυπουργού.
Οι πληροφορίες έρχονταν "σαν σφαίρες" στα δημοσιογραφικά γραφεία, συζητιούνταν, αναδιαμορφώνονταν, διαπιστώνονταν λάθη και παραλείψεις και σε μιαν αγαστή συνεργασία κυβέρνησης, Μεγάρου Μαξίμου, τηλεοπτικών καναλιών, ραδιοφωνικών σταθμών και κυβερνητικού επικοινωνιακού επιτελείου, "έβγαιναν" στη δημοσιότητα.
Ανεξάρτητα της σύνθεσης της κυβέρνησης που θα υπάρχει επίσημα κάποια στιγμή την Τρίτη ώστε να υπάρξει ορκομωσία, η πρώτη ενέργεια του Παπανδρέου θα ήταν να υποβάλει τον εαυτό του σε ένα εξευτελιστικό δημόσιο μαστίγωμα σαν τους Θιβετιανούς μοναχούς και η δεύτερη, να απολύσει ΑΜΕΣΩΣ όλα τα μέλη του επικοινωνιακού του επιτελείου.
Εάν δεν μπορείς έναν ανασχηματισμό να κάνεις, πώς έχεις την απαίτηση να κυβερνήσεις μια χώρα;
Έστω κι αν αυτή είναι η Ελλάδα.
Δ. Κων.                                                                                                                                                    ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: