ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

Αβυσσος λένε πως είναι η ψυχή του ανθρώπου....
Και μάλλον δικαίως.Ομως όσο αφορά τον κωλοτούμπα η περιγραφή είναι...μικρή για να καταδείξει το μέγεθος της συγκεκριμένης..αβύσσου.
Μιας "άβυσσος" που επι της ουσίας όχι μόνο άβυσσος δεν είναι αλλά αντιθέτως έχει ρηχό...πάτο.
Η "δημοκρατική" του αγωνία που κορυφώνεται όταν συνομιλεί με το σύστημα και το αίσθημα "συμφιλίωσης" που ορμώμενος απο προσωπική φιλοδοξία και συμφέρον προπαγανδίζει καθε φορά που πρόκειται να διεξαχθούν εκλογές έχουν καταντήσει αηδιαστικά.
Αφού στήριξε και στηρίζει την κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και αφού καταδίκασε με τον χειρότερο τρόπο τους Ελληνες που διαμαρτύρονται για την πολλαπλή ξένη εισβολή στην χώρα μας.
Προσπαθεί συνεχώς να απολογηθεί...που λεει ο λόγος..Να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων τον καταδίκασαν και ετοιμάζονται να τον αποκηρύξουν με την ψήφο τους.
Καθε εμφάνιση στο...."κανάλι" του μοιάζει πλέον με θεατρική επιθεώρηση και μάλιστα ενός κακού ηθοποιού που ξεχνά τις ατάκες του.
Ενας ηθοποιός που παίζει συνεχώς το ίδιο έργο και αλλάζει κομμάτια του σεναρίου αναλόγως του κοινού που έχει την ατυχία να τον παρακολουθεί.
Στην καλύτερη των περιπτώσεων οι θεατές γελούν όμως υπάρχουν και στιγμές που το γέλιο ακολουθεί η οργή για το έγκλημα που ο ηθοποιός έχει κάνει.
Και τότε ο ηθοποιός μετατρέπεται σε εγκληματία...Γιατί αυτό πραγματικά είναι κωλοτούμπας.Είναι εγκληματίας γιατί για τον πατριωτικό χώρο έκανε το μεγαλύτερο κακό που θα μπορούσε να γίνει.
Δεν είναι τόσο οι θέσεις του ή οι ανόητες ατάκες...Ουτε καν οι δηλώσεις του που άλλαζαν καθε φορά αναλόγως την φορά του ανέμου.
Το μεγαλύτερο έγκλημα του είναι πως πέταξε στα σκουπίδια μια χρυσή ευκαιρία ο πατριωτικός χώρος ΕΝΩΜΕΝΟΣ να αποκτήσει φωνή για το καλό της πατρίδας.
Αντ αυτού προτίμησε την δική του φωνή και με τις δικές του αβλεψίες,φιλοδοξίες και πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς κατάφερε όχι μόνο να ανατρέψει την προσπάθεια και να κατακερματίσει ακόμα περισσότερο τον (δύστυχώς) ήδη κατακερματισμένο πατριωτικό χώρο αλλά έκανε κατι χειρότερο.
Με όλες αυτές τις πράξεις του δυσφήμισε μέχρι του σημείου ακόμα και να γελοιοποιήσει θέσεις που στο κατω κατω δεν του ανήκαν αλλά τις χρησιμοποίησε για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες καθιστώντας δύσκολη κάποια νεα αντίστοιχη προσπάθεια.
Και το έγκλημα του είναι διπλό αφού προτίμησε αντί να είναι ηγέτης σε μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ πατριωτική παράταξη προτίμησε να γίνει συνακόλουθος των πολιτικών λαμογιών και παρατάξεων που κατάκλεψαν την χώρα και την οδήγησαν στην καταστροφή.
Γιατί ΚΑΝΕΙΣ Ελληνας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ πατριώτης δεν θα συμβιβαζόταν με την κατοχή της πατρίδας.
Κανείς Ελληνας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ πατριώτης δεν θα δεχόταν να βρίσκεται ομοτράπεζος με κίναιδους,ψώνια,τσιράκια των διαπλεκομένων,λιποτάκτες και πρωην προσκυνημένους υποψήφιους που ακολουθώντας το παράδειγμα του κωλοτούμπα γίνονται υποψήφιοι μιας χρήσης ή θυμούνται ξαφνικά εν μια νυκτί τον..."πατριωτισμό" τους.
Εκλογές όμως έρχονται και το προσφιλές "άθλημα" του Καρατζαφέρη που δεν είναι άλλο απο την..."κωλοτούμπα" έχει την τιμητική του.
Εκεί ομολογουμένως του βγάζουμε το καπέλο γιατί αποκλείεται να υπήρχε ή και να υπάρξει άλλος "πολιτικός" που με τόση ευκολία αναιρεί τα λεγόμενα του.
Βέβαια οι πολιτικοί αυτό το κάνουν κατά κόρων αφού άλλα υπόσχονται και άλλα πραττουν.Ομως ο κωλοτούμπας είναι ξεχωριστό είδος....μόνος του.
Αφού δεν πράττει αλλά αναιρεί τα λεγόμενα του με....λόγια και οι πράξεις ακολουθούν.
Περνάνε και τα χρόνια είναι και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός προφανώς έμφυτος και γίνεται άστα να πάνε.....
"Με νοιάζει η κεντροδεξιά παράταξη" (πρόσθεσε και το κέντρο τώρα) αναφώνησε όλος αγωνία..."Δεν θέλω το βράδυ των εκλογών την Ελλαδα πράσινη" συμπλήρωσε και συνέχισε απτόητος "Βάλε τον Μπακογιάννη..Βαλε την Ολγα Κεφαλογιάννη".....
Βάλε τον κουμπάρο του Βενιζέλου...Βάλε το τάδε Πασοκόσκυλο βαλε τον δήνα Νεοδημοκράτη.....Κανένας πατριώτης δεν του ήρθε στο μυαλό....
Και δεν βρίσκεται κανείς να του πεί ξύπνα ρεεεεεεεεεεεε.
Ποια κεντροδεξια; Εσυ δεν έλεγες και τύπωνες σε αφίσες "δεν υπάρχει αριστερα δεν υπάρχει δεξιά......"
Εσυ δεν στηρίζεις το κλεπτοκρατικό ΠΑΣΟΚ;
Που είναι τα "κηρύγματα" για την οικογενειοκρατία γιε του....σανοπώλη;
Πες μας στα 10 χρόνια ύπαρξης του κόμματος ΠΟΤΕ στήριξες ή πρόβαλες έναν πραγματικό πατριώτη που να μπορεί να σταυρώσει πέντε κουβέντες και να βάλει στην θέση τους όλους τους "συναδέλφους" σου χωρίς να φοβάται χαρακτηρισμούς ή να μπαίνει στην διαδικασία του πολιτικού κόστους;
Η αγωνία σου για το χαρακτηρισμό "ακροδεξιά" δικαιολογεί το "κατέβασμα" των παντελονιών;ή ξέχασες πως εσυ ο ίδιος ΜΕΣΑ στο κοινοβούλιο είχες προτρέψει τους νεοδημοκράτες βουλευτές με την φράση "όποιος θέλει να αποδράσει απο το μαντρί η έξοδος βρίσκεται στο άκρο δεξιά".
Οι αναφορές μπορούν να μην έχουν τέλος όμως το έγκλημα έχει ήδη συντελεστεί και απλά με κάθε νεα δήλωση τα πράγματα γίνονται χειρότερα αφού πλέον τα αποκαλυπτήρια είναι στην ημερήσια διάταξη.
Με κορυφαίο το χθεσινό όταν χωρίς ίχνος ντροπής ο κωλοτούμπας ξεκάθαρα ομολόγησε την φετινή του πολιτική στρατηγική (γιατί αυριο μπορεί να είναι άλλη).
Απευθυνόμενος στον Σαμαρά ...."όσοι φύγουν απο σένα να έρθουν σε εμένα και....όσοι φύγουν απο εμένα να έρθουν σε σένα".
Και ρωτώ....Συνεργασίες μεταξύ κομμάτων βάσει προγραμμάτων,θέσεων ή ακόμα και συμφερόντων γίνονται παντού.
Ομως υπάρχει πολιτικός με τοσο ξετσιπωσιά να ομολογεί πως επι της ουσίας το κόμμα του είναι δεύτερο μαντρί και δημοσίως να θεωρεί τους ψηφοφόρους ΠΡΟΒΑΤΑ;
Και μπορεί για ένα ποσοστό των οπαδών της ΝΔ κατι τέτοιο να ισχύει αφου για χρόνια έχουν κολλήσει "πασοκίτυδα".Ομως μπορεί να θεωρεί με αυτό τον τρόπο και τους ψηφοφόρους του κόμματος του που ανεξαρτήτως των εξαιρέσεων είναι Ελληνες πατριώτες;                                       ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: