ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ. Η δημοκρατία είναι Ελληνική κληρονομιά και δεν τους την χαρίζουμε.



Να μην λησμονούμε ότι το όνειρο τους είναι ο εφιάλτης μας. Ο σκοπός τους είναι η αδιαφορία μας. Θα τους κάνουμε το χατήρι; Θα πεσουμε στην παγίδα;
Νομίζετε ότι έχουν “φιλότιμο” για να ιδρώσει το αυτί τους εάν δεν πάει κανένας μας να ψηφίσει; ΛΑΘΟΣ!
Αυτό ακριβώς επιδιώκουν! Να απεμπολήσει ο πολίτης οικειοθελώς το -κερδισμένο με αίμα- δικαίωμα της ψήφου. Είναι και αυτό στα πλαίσια της Οθωμανικής διακυβέρνησης που θέλει τον πολίτη άβουλο και εξευτελισμένο.
Ε λοιπόν, δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Εάν είχαν την στοιχειώδη ευαισθησία και έστω μία ικμάδα τιμιότητας, θα στηρίζαμε την αποχή. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ. Ο μόνος τρόπος να τους τρομάξουμε είναι η μαζική συμμετοχή. Να δουν ότι η απονεύρωση και ο ευτελισμός του πολίτη δεν πέρασε. Δεν φάγαμε το παραμύθι της ηττοπάθειας γι΄αυτό και θα νικήσουμε.
Τι θα ψηφίσουμε; Αυτό είναι άκρως προσωπική επιλογή. Δείτε τα μούτρα όλων των υποψηφίων της περιοχής σας, ει δυνατόν κατά πρόσωπο. Διαλέξτε τα καθαρά μάτια, την θετική αίσθηση που θα σας προκαλέσει ο υποψήφιος. Το ένστικτο είναι αλάνθαστο κριτήριο.
Ακούστε τη γνώμη ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Μελετήστε το ιστορικό κάθε υποψηφίου. Αποφύγετε τις μοσχαροκεφαλές και τους κρατικοδίαιτους. Η αυτοδιοίκηση πλέον χρειάζεται δημιουργική σκέψη που δεν την διαθέτουν οι προαναφερόμενοι. Ψηφίστε τον αγρότη, τον εργάτη, τον επαγγελματία που έκανε τη δουλειά του τίμια και με ήθος, χωρίς απαραίτητα να “πλούτισε”.
Κάντε ότι κρίνετε σκόπιμο για να έχετε την πληροφόρηση που θα σας οδηγήσει στην επιλογή. Μα πάνω απ’ όλα…
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ! (και όχι στις κάλτσες).
Οι φωτογραφίες από το εξαιρετικό “Ιδιαζόντως”.                                                                
ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: