ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

"ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ" Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΤΑΞΗ" ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

"Πύραυλος" έγινε ο Καρατζαφέρης με τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν τόσο με την υπόθεση της υποψηφιότητας Ψωμιάδη όσο και με αυτή του Μαντούβαλου.
Βέβαια δεν έκοψε γέφυρες (και ούτε πρόκειται) με την "παράταξη" ΤΟΥ αλλά πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας προσωπικά τον Σαμαρά ως υπεύθυνο του ναυαγίου της συνεργασίας με τον "Ζορρό".
Απόρησε ο Καρατζαφέρης αν θεωρείται "οικογενειοκρατία" ο αδελφός Ψωμιάδη και όχι ο υιός Τζιτζικώστας και φυσικά απάντηση δεν έλαβε.....Γιατί κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.
Ευχαρίστως όμως να του απαντήσουμε εμείς.
Θεωρείται τόσο οικογενειοκρατία όσο και η Ολγα Κεφαλλογιάννη που πρότεινες στην Κρήτη όσο και ο Παυλος Μπακογιάννης στην Ευρυτανία κωλοτούμπα που επίσης ΕΣΥ πρότεινες.
Το κόμμα του ΛΑΟΣ πλέον έχει φτάσει στο σημείο να λοιδορείται ανοιχτά ακόμα και απο τους κατεστημένους δημοσιογράφους οι οποίοι στηρίζουν την τυχοδιωκτική πολιτική του προέδρου του.
Τρανό παράδειγμα η εμφάνιση του "μπουμπούκου" γραμματέα σε κεντρικό δελτίο όπου με τις συνήθης άναρθρες κραυγές προσπάθησε να στηρίξει την προδοτική στάση του κουμπάρου Καρατζαφέρη στην ψήφιση του μνημονίου.
Είδε και απο είδε ο δημοσιογράφος και έκανε την εξης απλή ερώτηση.
"Καλά κ.Γεωργιάδη τι τελικά είστε παρακλάδι της ΝΔ ή αυτόνομος πολιτικός φορέας;"
Εκεί οι κραυγές....δυνάμωσαν άνευ όμως ουσίας μέχρι που έγιναν απαγορευτικές για τα αυτιά μου και άλλαξα καναλι.
Ομως τσουπ το πρωί πανω στο ζάπινγκ ξανασυναντώ τον γραμματέα σε αφιέρωμα σαβουροεκπομπής να εκμυστηρεύεται το πως έχασε κιλά για να αρέσει στην Ευγενία αποκαλύπτοντας το μυστικό της δίαιτας του.
Τι κρίμα.....Τι ξεφτίλα....Τι ξεπεσμός.......
Ας επανέλθουμε όμως στον "πεφωτισμένο" πρόεδρο που "βγήκε" απο τα ρούχα του για τον Μαντούβαλο....Και τι δεν είπε...
Κατηγόρησε την ΝΔ...Κατηγόρησε τον εισαγγελέα..."Θεούς και δαίμονες".
Μέχρι που είπε ότι έχει και στοιχεία που να συνηγορούν με τα λεγόμενα του αλλά θα τα πεί μετα....τις εκλογές.
Ελεος.....Ελεος ρεεεεεεεεεεεεεεεε
Εμείς όμως επειδή αυτό που έχουμε να πούμε δεν περιμένουμε τις... εκλογές.
Ρωτάμε πολύ απλά αφου ο Καρατζαφέρης έχει αρχίσει να "ξεβρακώνεται" μόνος του.
Ανάμεσα στις αποκαλύψεις και τις κατηγορίες είπε πως "γνώριζα τι θα συνέβαινε εδώ και 10 ημέρες".
Κια μεις ρωτάμε...Αφου γνώριζες γιατί τον έχρισες υποψήφιο;
Γιατί δεν προστάτευσες το κόμμα;Γιατί επέτρεψες τα στελέχη του ΛΑΟΣ του Πειραιά να πρέπει να παλέψουν όχι μονο με αντιπάλους αλλά και με την "ρετσινιά" του υποψηφίου που τους επέβαλλες;
Ποτε θα πάρεις χαμπάρι επιτέλους ότι υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους νοιάζει η "παράταξη" ΣΟΥ αλλά η πατρίδα.
Και η πατρίδα δεν πρόκειται να παει μπροστά ούτε με αποτυχημένους πειραματισμούς ούτε με χθεσινά λαμόγια και σημερινά τσιράκια του πολιτικού συστήματος.
Και κατι τελευταίο...Εσύ ο τόσα χρόνια βουλευτής πως λες να αισθάνεται ο Χ υποψήφιος που θα ανακοινώσεις (αν ανακοινώσεις) όταν ξέρει απο τα λεγόμενα σου ότι είναι τρίτη και τέταρτη επιλογή;
Ποιος θα είναι αυτός ο υποψήφιος που θα έχει τόση μειωμένη αίσθηση φιλότιμου ώστε να δεχθεί;Γιατί ύστερα απο τα λεγόμενα τόσων μηνών η πρόταση σου σε σοβαρό και πατριώτη υποψήφιο θα έχει ως απάντηση ΚΛΩΤΣΙΕΣ.
Πως θα αισθάνεται άραγε όταν πριν το δικό του έχουν παρελάσει αλλά δεκα ονόματα της "παράταξης" ΣΟΥ;Με τι μούτρα ρε πολιτικέ τυχοδιωκτη θα πάς να τον στηρίξεις;Να ζητήσεις απο τους ψηφοφόρους του κόμματος να τον ψηφίσουν;
Εκτός βέβαια και αν είναι αποδεκτός απο το...συνάφι.
Γιατί ΚΑΝΕΙΣ σοβαρός άνθρωπος με λίγη τσίπα μετα απο όλο αυτό που προκάλεσες δεν προκειται να δεχθεί να διασυρθεί και το όνομα αλλά και η όποια προσωπικότητα του.                                         ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: