ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Πλαστογράφος Κάρολος, πρόεδρος της Φαυλοκρατίας

του Σπύρου Χατζάρα

Με δόλο, για να καλύψει τα λάθη και τις δικές του παραλήψεις, την 1η Ιουνίου 1989, ενόψει των εκλογών της 18ης Ιουνίου, πλαστογράφησε ένα πατσαβουρόχαρτο σαν «υπηρεσιακή απόφαση», χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου, έβαλε και την υπογραφή του, για να εξαπατήσει την Διοίκηση και να πληρωθεί ο Δικηγόρος του Αντρέα στις ΗΠΑ, που απαιτούσε τα «δεδουλευμένα του».

Ο «άτιμος πλαστογράφος», που είχε ορκισθεί να τηρεί τους νόμους του Κράτους,
για να γίνει η απάτη, και να πληρωθεί παράνομα ο δικηγόρος, συνέστησε συμμορία επίορκων πράσινων υπαλλήλων, στην οποία έδωσε οδηγίες να κάνουν ότι δεν έβλεπαν την κραυγαλέα πλαστογραφία.

Ο επίορκος υπουργός , και σημερινός ανώτατος άρχοντας της Φαυλοκρατίας, και της Κομματοκρατίας, εκτός από τα ατιμωτικά αδικήματα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως και της απάτης , διέπραξε και το αδίκημα της « σύστασης και συμμορίας».

Τον πλαστογράφο Φαυλοκράτη, πρότεινε ο Καραμανλής το 2004 για πρόεδρο και ξαναστήριξαν το 2009 . ΠαπαΕβραίου, Σαμαράς ,Ντόρα και Καρατζαφέρης, με
«Φαυλοκρατική ομοψυχία».


Νόμος για αυτούς είναι ότι γουστάρουν και ότι τους συμφέρει, και φροντίζουν να έχουν διαθέσιμους επίορκους και ρουφιάνους υπαλλήλους για να κάνουν το κομματικό καθήκον.

Η πλαστογραφία είναι γνωστή από το 1989.Ουδέποτε ασκήθηκε δίωξη. Πλήρης συγκάλυψη από τους «συναδέλφους» της Φαυλοκρατίας.

Ο Πλαστογράφος και επίορκος , Κάρολος (Κάουτσκι), με τον Τούρκο γαμπρό, τις Τουρκάλες εγγονές, και τον εξάδελφο που δούλευε για τον Χότζα (και τους Αλβανούς), και που σαν έφηβος συντόνιζε το παιδομάζωμα στα χωριά της Πωγωνιανής, είναι ο απόλυτος εκπρόσωπος της διεφθαρμένης Φαυλοκρατίας, και Κομματοκρατίας.

Αυτό είναι το σύστημα που πρέπει να ανατρέψουμε.

ΥΓ. Ο «εντιμότατος» Κωστής Στεφανόπουλος , για την πλαστογραφία Παπούλια όταν ήταν εκείνος πρόεδρος, σχολίασε: « Εδώ έχουν γίνει καν και καν», αυτό δηλαδή «μας μάρανε;». Φανταστείτε τι έλεγαν οι «μη εντιμότατοι».                                              ΠΗΓΗ:deltio11.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: