ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ...ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα σχόλιο για τον "ανασχηματισμό" της κατοχικής κυβέρνησης.
Πιστεύουμε ότι αρκούν τα σχόλια άλλων ιστολογίων όσο και ο καταιγισμός σχολίων και άρθρων απο μέρους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που θα βρεί για ακόμα μια φορά άλλοθι ώστε να ασχοληθεί με ελάσσονος σημασίας ζητήματα ώστε να ξεχάσουμε έστω και για λίγο την κατάντια μας.
Για μας δεν προξενεί κανένα ενδιαφέρον ο οποιοσδήποτε ανασχηματισμός όταν μάλιστα γίνεται για να βολευτούν οι μέχρι τώρα "αβόλευτοι" και να "επιβραβευτούν" οι ανίκανοι και οι προδότες.
Αυτό που καταλαβαίνει ο μέσος Έλληνας είναι πως τα πρόσωπα δεν έχουν καμία σημασία όταν καλούνται να εφαρμόσουν την ίδια πολιτική.
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση μια πολιτική που αποφασίστηκε απο εξωγενείς παράγοντες και εφαρμόζεται απο υπουργούς μαριονέτες.
Και μια κυβέρνηση που αντι ανασχηματισμού θα έπρεπε να είχε δηλώσει ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ όχι μόνο γιατί εξυπηρετεί ξένα και εχθρικά προς το Ελληνικό Εθνος συμφέροντα αλλά και γιατί υπηρετώντας την "δημοκρατία" εκλέχθηκε λέγοντας ψέματα και εξαπατώντας τον ελληνικό λαό.
Για όλα αυτά λοιπόν σας στέλνουμε στον αγύριστο και σας και τους "ανασχηματισμένους".
Γνωρίζαμε ότι ήσασταν ανάξιοι και λαμόγια αλλά αφού "προβιβαστήκατε" σε προδότες και υπηρέτες της "Φραγκοκρατίας"....                                                                                          Αντε λοιπόν στο δ........                                                                                  ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: