ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μόρισεϊ : «Οι κινέζοι κακοποιούν τα ζώα, είναι υπάνθρωποι» !


morrissey_meat_is_murderΟ Βρετανός ροκ σταρ Μόρισεϊ, γνωστός για τις πατριωτικές του ιδέες και επιπλέον για την ακτιβιστική του δράση για τα δικαιώματα των ζωών, χαρακτήρισε τους Κινέζους ως «υπανθρώπους» (subspecies), λόγω του ότι κακοποιούν συστηματικά τα ζώα. Συγκεκριμένα ο διάσημος μουσικός σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Guardian χαρακτήρισε την μεταχείριση που έχουν τα ζώα στους ζωολογικούς κήπους και στα τσίρκο της Κίνας ως «τρομακτική», ενώ τεκμηρίωσε την θέση του λέγοντας πως στην Κίνα δεν υπάρχουν νόμοι για την προστασία των ζωών, όπως επίσης και κανένα αίσθημα σεβασμού, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται αυτά τα θλιβερά φαινόμενα. Συμπλήρωσε δε με την εξής φράση: «Δεν μπορεί παρά να αισθανθείς ότι οι Κινέζοι είναι υπάνθρωποι».
Αμέσως εναντίον του Μόρισεϊ ξέσπασαν οι συνήθεις υστερικές κραυγές τόσο από τις αριστερές καρικατούρες, όσο και από κάποιες «φιλοζωικές» οργανώσεις οι οποίες στην πραγματικότητα είναι φερέφωνα της αντιρατσιστικής προπαγάνδας, και φυσικά ουδόλως τους ενδιαφέρουν τα δικαιώματα των ζωών.
Να θυμίσουμε επιπλέον πως ο διάσημος ροκ σταρ έχει και στο παρελθόν συγκεντρώσει την οργή των αριστερών φερεφώνων καθώς έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Βρετανικού Εθνικού Μετώπου, ενώ πριν από δυο χρόνια μίλησε εναντίον της μετανάστευσης λέγοντας πως όσο περίσσότεροι μετανάστες εισβάλουν στην Βρετανία, τόσο περισσότερο χάνεται η εθνική ταυτότητα των Βρετανών.           ΠΗΓΗ:elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: