ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ… ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ???

Αν διαβάσει κανείς τα ΜΜΕ των επαγγελματιών αβανταδόρων, θα πιστέψει πως στο ΠΑΣΟΚ αυτή την περίοδο συμβαίνει κάποια θεαματική κοσμογονία.  

γράφει ο Reporto 

Η αποπροσανατολιστική περί του ανασχηματισμού φιλολογία καλά κρατεί, και απαξάπαντες οι «συν αυτώ» παραμένουν ταπεινωτικά καθηλωμένοι.

Και το χειρότερο, είναι πως οι πένες των εντολοδόχων επιχειρούν να παρουσιάσουν το φιάσκο του συμπλεγματικού πρωθυπουργεύοντος, ως το «μεγάλο στοίχημα» του Γιώργου το οποίο μάλιστα προεξοφλούν ότι θα κερδηθεί.

Τα πράγματα βέβαια είναι πολύ πιο απλά. 
Ένας θλιβερός και άβουλος εντολοδόχος, μόνος μεταξύ τιποτένειων στον κυβερνητικό θίασο, επιχειρεί να εξαντλήσει τις συμπλεγματικές αρχηγικές του φιλοδοξίες, ανακατεύοντας τα παρτσάλια του θίασου που έστησε, για να έχει την εντύπωση ότι κυβερνά.
Επί της ουσίας αυτός ο λαός δεν εξέλεξε κυβέρνηση και δεν επέλεξε εφαρμοζόμενη πολιτική. Ανέδειξε απλώς έναν υποταγμένο στα ξένα συμφέροντα εφιάλτη, ο οποίος δε δίστασε να παραδώσει την εθνική κυριαρχία στους επικίνδυνους εντολείς του.

Σ αυτούς λογοδοτεί. Μέχρι να έρθει η στιγμή που αυτοί οι ίδιοι θα τον θυσιάσουν. 

Η Ελλάδα έπαψε να είναι - έστω και στοιχειωδώς - χώρος παραγωγής πολιτικής, και μετασχηματίστηκε σε θέατρο εφαρμογής δοκιμαστικών πολιτικών, τις οποίες αποφασίζει και επιβάλει μια κάστα καλοπληρωμένων από τους διεθνείς τραπεζίτες τεχνοκρατών, μέσα στα καλοστημένα τους επιτελεία.
Το μνημόνιο της υποταγής έχει καταστεί ευαγγέλιο στα χέρια των θλιβερών υπαλλήλων που υποτίθεται ότι κυβερνούν…
Το προεκλογικό πρόγραμμα έχει οριστικά εγκαταλειφθεί από τον πρωθυπουργό της πολιτικής εξαπάτησης…
Και ένας συρφετός υποταγμένων προσκυνητών, με απίστευτη ικανότητα στην πολιτική οσφυοκαμψία, έχει αναλάβει να επιτελέσει το εφιαλτικό καθήκον της εφαρμογής των δεκαλόγων που τους υπαγορεύονται.

Και μέσα σ αυτό το κλίμα που μόνο οργή προκαλεί στον Ελληνικό λαό και μόνο αηδία και αποστροφή θα έπρεπε να προκαλεί ακόμα και στους ίδιους τους πρωταγωνιστές του, πέντε νεόκοποι πολιτικοί κάφροι κι ένας πολιτικός Νενέκος επικεφαλής, ανταγωνίζονται για τη νομή μιας ψευδεπίγραφης και κατ ανάθεση κυβερνητικής εξουσίας.

Θλιβερότεροι όλων όμως, είναι οι χθεσινοί «πρωταγωνιστές» και σημερινοί κομπάρσοι…
Οι αυτοαποκαλούμενοι στυλοβάτες του ΠΑΣΟΚικού (ιδιαίτερο είδος) πατριωτισμού…
Οι κατ επάγγελμα συντελεστές της ιδιότυπης κάστας μιας πολιτικής νομενκλατούρας που καταδυνάστευσε με την παρουσία της τη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου.
Θλιβεροί και αξιοθρήνητοι είναι όλοι αυτοί που συμμετέχουν με τη γκρίνια τους ή και με τη σιωπή τους στο σικέ επικοινωνιακό θέατρο που αποπολιτικοποιεί την πολιτική και θανατώνει την κοινωνία μας και τη ζωή μας.

Ελεεινοί και τρισάθλιοι είναι όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι κουβαλάνε στις πλάτες τους τη γιαλατζή ιστορία ενός γιαλατζή σοσιαλισμού και συνεχίζουν να ανέχονται, αντί να αποφασίσουν να ανατρέψουν εν μια νυκτί, το θίασο των υποταγμένων, και το αυγό του φιδιού που ανέδειξαν σε αδιαφιλονίκητο κουμανταδώρο. 

Και δε μιλάμε φυσικά για όλους εκείνους που επί δύο δεκαετίες μάσησαν τις σάρκες της Ελλάδας, και σήμερα ξεδιάντροπα μοστράρουν ως δήθεν θεματοφύλακες των κομματικών (πάντα για ΠΑΣΟΚ μιλάμε) αξιών.
Μιλάμε κυρίως για κείνους που προσπεράσθηκαν και παραγκωνίστηκαν..
Για κείνους που το σύστημα ΠΑΣΟΚ συνέθλιψε στην επικίνδυνη και αλλαζονική διαδρομή του… Μιλάμε για όλους εκείνους που σιωπούν και ανέχονται.
Για όλους εκείνους που εξαργυρώνουν την πολύ προσωρινή αντιπαράθεσή τους με το σύστημα ΠΑΣΟΚ, και αμέσως μετά ξανακλείνονται στο καβούκι τους για να το νομιμοποιήσουν.

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ???
Σ αυτές τις αξίες παραμένουν θεματοφύλακες οι όποιοι θλιβεροί τιμητές του???

Δυστυχώς ναι!!!

Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ. 
Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι μόνο αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ.
Ένας τραβεστί φορέας μιας τραβεστί πολιτικής που καταδυνάστευσε τον τόπο επί δυο δεκαετίες, και σήμερα χωρίς ίχνος συνείδησης και πολιτικών τύψεων οδηγεί τη χώρα μας με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.

Όσο γι αυτό το λαό, ο μόνος δρόμος που του μένει, είναι ο δρόμος της εξέγερσης και της παραδειγματικής τιμωρίας όλων αυτών που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο και έβαλαν υποθήκη τα όνειρα και την ελπίδα του.                                                                                                  ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: