ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Δείτε το πρόσωπο του τρωκτικού, είναι τρομοκρατημένο μην τυχών και τους φτύσουμε και γυρίσουμε στην δραχμή. Χαλάμε όλα τα σχέδια της Νέας Τάξης και μπορεί τα αφεντικά του να τον ρίξουν στην πυρά!!!!!


Αγαπητε Τρισέ οι Έλληνες όντος φιλεύσπλαχνος λαός σου προσφέρει εργαλεία για να διαλέξεις πως θα τελειώσεις την καριέρα σου!!!!!!

Αγαπητοί συνέλληνες αν εμείς τους στείλουμε στο διάολο, θα τους στείλει όλη η Ευρώπη και μάλιστα την ίδια μέρα που θα τους στείλουμε εμείς. Αυτό φοβάται το τρωκτικό, εσείς συνέλληνες το έχετε πάρει χαμπάρι ότι κρατάτε το κλειδί της σωτηρίας της Ελλάδος και της Ευρώπης;;;;;;; ΑΡΧΑΙΑ  ΙΘΩΜΗ.

Τρισέ: «Η έξοδος από το ευρώ για την Ελλάδα θα ήταν η χειρότερη επιλογή»


Στο περιθώριο του οικονομικού Φόρουμ του Τσερνόμπιο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κόντ Τρισέ, δήλωσε ότι «για την Ελλάδα, η έξοδος από το ευρώ και η επιστροφή στην δραχμή, θα ήταν η χειρότερη δυνατή επιλογή».

Στο περιθώριο του οικονομικού Φόρουμ του Τσερνόμπιο, στη βόρεια Ιταλία, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κόντ Τρισέ, συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους, δήλωσε ότι «για την Ελλάδα, η έξοδος από το ευρώ και η επιστροφή στην δραχμή, θα ήταν η χειρότερη δυνατή επιλογή».

Σε σχέση με το ευρώ, ο Τρισέ υπενθύμισε ότι «δεν δημιουργήθηκε κατά του δολαρίου, αλλά για να εξασφαλίσει σταθερότητα και ευημερία στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Σχετικά, τέλος, με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θέλησε να «ενθαρρύνει ειλικρινά την Ευρώπη να υιοθετήσει μια κοινή στάση, για να μπορέσει να βελτιωθεί, με την συμμετοχή όλων, η διαχείριση αυτού του οργανισμού».

Ο Λύκος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ                                                                                                    ΠΗΓΗ:www.arxaiaithomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: