ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΠΟΣΟ Μ.... ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ;

Πρέπει τελικά η γνώμη των πολιτικών να είναι πολύ "καλή" για αυτό τον περήφανο αλλά ταλαιπωρημένο λαό.
Οι κορώνες,τα μεγάλα λόγια,οι "πατριωτικές" θυσίες και οι "ανιδιοτελείς" προσπάθειες που καταλήγουν πάντα σε ένα ανευ ουσίας αποτέλεσμα για τον τόπο είναι κανόνας.
Κι όμως αυτοί το "χαβά" τους.
Θυμάμαι τον μακαρίτη Ανδρέα και τις τοτε εφημερίδες που κοροϊδευτικά έβγαιναν με πρωτοσέλιδα "ΘΑ.... ΘΑ... ΘΑ... ΘΑ....".
Και ίσως να μην είχαν άδικο όμως τουλάχιστον ο μακαρίτης έταζε και τα υπόλοιπα αναλάμβανε το παρασκήνιο.
Εδω έχουμε φτάσει στο σημείο το παρασκήνιο να έχει γίνει προσκήνιο.
Εχουμε φτάσει σε σημείο να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας αφου πλέον η ασυδοσία και ο εμπαιγμός των πολιτών είναι κατι που θεωρείται φυσιολογικό απο τους πολιτικούς μιας και γνωρίζουν ότι η ανικανότητα των αντίπαλων πολιτικών σχεδιασμών αλλά και η προστασία απο το κλεπτοκρατικό σύστημα θα τους διασώσει-προστατεύσει απο την οποιαδήποτε λαϊκή κατακραυγή.
Κοντά στα άλλα θέμα των ημερών είναι και η "οικογενειοκρατία" και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα τουλάχιστον στο διαδίκτυο απο ιστολόγια που είτε επι πληρωμή είτε απο εμπάθεια αγνοούν την καμπούρα τους και επικεντωνονται στο να επικρίνουν την καμπούρα των άλλων.Στην ουσία παίζοντας το παιχνίδι των πολιτικάντιδων που αυτό ακριβώς πράττουν.
Δηλαδή δεν απολογούνται για τις δικές του πράξεις αλλά δείχνουν επιδεικτικά την "βαφτισμένη" απο τους ίδιους χειρότερη πράξη του αντιπάλου.
Ολοι μας γνωρίζουμε ότι στα δυο μεγάλα κόμματα υπάρχουν 2η και 3η γενιά πολιτικών....
Πολιτικών που ευθύνονται για την σημερινή κατάντια.
Τι ειρωνεία όμως...Ο ένας βλέπει την "οικογενειοκρατία" στο πρόσωπο του άλλου όπως το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την ανικανότητα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως επειδή κανείς απο τους δυο δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι ο Παπανδρέου είναι χειρότερος απο τον Παπανδρέου ή ο Μητσοτάκης απο τον Μητσοτάκη η όλη κατηγορία καταντά γελοία.
Οταν μάλιστα προέρχεται απο τους συνδυασμούς που ακόμα και στις εκλογές του Νοεμβρίου τηρούν την "παράδοση".
Για να πούμε την αλήθεια αυτή την φορά το πρόβλημα στην ΝΔ είναι μεγαλύτερο και ας υπάρχουν οι παρατρεχάμενοι των ΜΜΕ και του διαδικτύου που είδαν ως "γροθιά" στην οικογενειοκρατία την εκλογή Σαμαρά και την μη στήριξη του αδερφού Ψωμιάδη.
Αυτή λοιπόν η "γροθιά" ξαναχτύπησε με την στήριξη του υιού Μπακογιάννη στο Καρπενήσι όπου οι αγώνες του μπαμπά προφανώς δικαιολογούν για την Ρηγίλλης την στήριξη του.
Η "γροθιά" ξαναχτύπησε με την υποψηφιότητα του υιού Τζιτζικώστα στην Θεσσαλονίκη που εδω ο μπαμπάς επι σειρά ετών βουλευτής της ΝΔ τυχαίνει να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον νυν αρχηγό της ΝΔ.
Το "μποξ" συνεχίζεται με την υποψηφιότητα του αδερφού του βουλευτή της ΝΔ κ.Μιχαλολιάκου που επίσης στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές τον κ.Σαμαρά.
Αλλά και στην Αιτωλοακαρνανία φαίνεται πως "σόι πάει το βασίλειο" αφου ο υποψήφιος είναι ο υιός του πρώην βουλευτή της ΝΔ κ.Σταμάτη.
Εκεί που γίνεται όμως το σώσε είναι στο Δήμο Γλυφάδας όπου υπάρχει "διπλό" ενδιαφέρον....πάντα "για το καλό" των πολιτών.
Αφού ο υιός Βαρβιτσιώτης βουλευτής της ΝΔ δασκαλεμένος και αυτός απο τον μπαμπά έχει ως αντίπαλο την κόρη Πάλλη επίσης βουλευτού της ΝΔ.
Εδω λοιπόν είναι να γελά κανείς με την "αξιοκρατία" ή να φωνάξει ΟΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ......
Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση η κόρη Πάλλη επιμένει να κατέβει ως "αντάρτης" απέναντι στον υιο Βαρβιτσιώτη ενω η μαμά Πάλλη θέλει να νικήσει ο υιός Βαρβιτσιώτης και όχι η κόρη της γιατί τότε ως πρώτη επιλαχούσα θα καταλάβει την θέση του στο κοινοβούλιο.
Ε ρε γλέντια που θα έλεγε και ο καραγκιόζης....
Μιλάμε για την αξιοκρατία.... της αξιοκρατίας..... ω αξιοκρατία!!!!!
Οξω ρεεεεεεεεεεεεεε.                                                                                                                          ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: