ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

Μπήκα σήμερα στο πειρασμό να "αναμιχθώ" σε μια "προστριβή" ανάμεσα στο γραμματέα του ΛΑΟΣ και ορισμένα ιστολόγια.
Αν και το θέμα δεν με αφορά για δυο λόγους....
1ον Δεν απευθύνεται σε εμένα.
2ον Δεν το θεωρώ ουσιαστικό με την έννοια ότι δεν δίνονται απαντήσεις για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ερωτήματα.
Ομως παρόλα αυτά δεν αντέχω στον πειρασμό να μην εκφράσω την άποψη μου τόσο ως ελεύθερος Έλληνας πολίτης,όσο και ως blogger χωρίς καμία όμως εμπάθεια ή "συναδελφική" αλληλεγγύη
Καταρχάς όσο αφορά την κριτική στο πρόσωπο Γεωργιάδη απο τα συγκεκριμένα ιστολόγια στα οποία αναφέρετε το λάθος είναι ένα και μοναδικό.
Διαθέτουν τον συντριπτικό "χρόνο" τους εξασκώντας κριτική στον ΛΑΟΣ.
Μπορεί να είναι σωστή....Μπορεί να συμφωνώ μαζί τους....Ομως το συνεχές καθημερινό "σφυροκόπημα" απουσία άλλων κριτικών ή θεμάτων εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί ως εμπάθεια.
Μακριά απο μένα οι πολιτικές ταμπέλες "ο Α είναι ΝΔ" ή "ο Β ΠΑΣΟΚ".
Απο την στιγμή που ο ίδιος ο διαχειριστής του ιστολογίου δεν ενημερώνει επίσημα τους αναγνώστες για την πολιτική του ταυτότητα για μένα η μοναδική πηγή εξαγωγής συμπερασμάτων είναι οι αναρτήσεις και η θεματολογία που επιλέγει.
Αλλωστε (μακριά απο εμάς) η ίδια (για να μη πω χειρότερη) είναι η τακτική των δημοσιογράφων που οι πολιτικάντιδες σέρνονται στα γραφεία και τις "ενημερωτικές" εκπομπές τους.
Εκεί όμως δεν είδα ποτέ κανένα πολιτικό να γυρίσει και να πεί κ. Α "μεγαλοδημοσιογράφε" είσαι φερέφωνο της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ.
Κανείς τους δεν αρνήθηκε την κριτική απο "δημοσιογράφους" που ουσιαστικά παίζουν το ρόλο του γραφείου τύπου των κομμάτων εξασκώντας "ανεξάρτητη" δημοσιογραφία.
Με αυτό λοιπόν το δεδομένο δεν μπορούν να εγκαλούν...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ δικαίωμα απλούς πολίτες ενταγμένους ή όχι για το τι σκέφτονται ή γράφουν.
Εκεί που ίσως έγκειται κάποιο λάθος απο την πλευρά των συναδέλφων διαχειριστών είναι η μονομέρεια.
Αυτό στην ουσία εκμεταλλεύεται ο περι ου ο λόγος πολιτικός και αντί να απαντήσει σε πραγματικά ερωτήματα που κάνουν πατριώτες πολίτες αυτός βρίσκει την ευκαιρία να "πετάξει την μπάλα στην εξέδρα" επιλέγοντας την μη πολιτική αναμέτρηση περνώντας την αντιπαράθεση σε προσωπικό επίπεδο.
Προσωπικά ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει ουτε πόσα βιβλία πουλάει ούτε αν έχει χρεοκοπήσει αυτά δεν εχουν σχέση ούτε με πολιτική ούτε με θέσεις που μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον της χώρας.
Αντιθέτως η ψήφιση του μνημονίου...Η στήριξη εναλλάξ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...Η πολιτική life style που δεν συνάδει με πατριωτικό κόμμα...Η στήριξη υποψηφίων που καμία σχέση δεν έχουν με την ιδεολογία του κόμματος...Η λιποταξία του Μαΐου και η εξύβριση Ελληνων πολιτών...
Ο διορισμός κομματόσκυλων στην βουλή και αλλού....Η μη προώθηση και προβολή νέων και ικανών στελεχών....Η έλλειψη οράματος για μια καλύτερη Ελλάδα....Η σύμπλευση με κόμματα και πρόσωπα τα οποία είναι εχθροί της πατρίδας και της ελληνικής κοινωνίας....
Τέλος η προσπάθεια προώθησης στελεχών που βρίσκουν απέναντι την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του κόμματος.
Ολα τα παραπάνω δεν είναι ουτε συκοφαντία...ούτε παραπολιτική αλλά πραγματικά προβλήματα που ψάχνουν λύσεις και ιδιαίτερα ΣΥΓΝΩΜΕΣ μα πάνω απο όλα αλλαγή πολιτικής.Σε αυτα λοιπόν οι όποιοι Γεωργιάδηδες δεν έχουν μπορέσει μέχρι τώρα να πείσουν για το παραμικρό.
Και για κλείσουμε αυτήν την "παρέμβαση σε ξένα χωράφια" θα χρησιμοποιήσουμε μια ερώτηση του γραμματέα με αφορμή την στήριξη Κακλαμάνη για το δήμο Αθηναίων.
Ρωτα λοιπόν ο βουλευτής "Θέλετε Καμίνη ή Κακλαμάνη;"
Πρώτο εσκεμμένο λάθος δεν υπάρχουν δυο υποψήφιοι κ.Γεωργιάδη μαζί και με την αποχή υπαρχουν περισσότεροι.
Και συνεχίζει "Ο Καμίνης είναι ο "άγιος" των λαθρομεταναστών".
Δευτερο λάθος γιατί ο "κύριος" Κακλαμάνης τι είναι;
Ο πολέμιος;Εδω ο ίδιος απέφυγε ακόμα και να στηρίξει την μεσοβέζικη θέση του προέδρου του για παροχή ιθαγένειας.Επειδή διαφωνεί με την λαϊκίστικη θέση του Σαμαρά για κατάργηση του νόμου υποστηρίζοντας λιγο ή πολύ την θέση του ΠΑΣΟΚ.
Ο ίδιος πριν δυο μέρες τόνισε σε πρωινή εκπομπή ότι ο δήμος δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ για το κατάντημα της Αθήνας που έχει μετατραπεί σε ισλαμικό παζάρι.
Αρα ποιο το όφελος στήριξης του εκτός απο το προσωπικό όφελος του προέδρου σου στον οποίο καταλαβαίνουμε ότι τρέφεις ιδιαίτερα αισθήματα.
Αισθήματα όμως εκ διαμέτρου αντίθετα με Ελληνες πατριώτες που δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό.Εσυ είχες πεί ότι "με συναισθηματισμούς δεν γίνεται πολιτική".Αρα εφάρμοσε τουλάχιστον αυτά που λές και άσε τον απλό κόσμο να γράφει αυτά που θέλει.
Αλλωστε έχεις στην διάθεση σου μεγάλη γκάμα εκπομπών οι οποίες θα χαρούν να σε φιλοξενήσουν προσφέροντας σου προσωπική προβολή και ντροπή για το κόμμα και την πατριωτική ιδεολογία. ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: