ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΡΟΜΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ...

Τα ποσοστά που έδιναν οι δημοσκοπήσεις που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας (κι όσων δεν την έβλεπαν...) είναι αυτά που τρόμαξαν τον Καρατζαφέρη ώστε να αγνοήσει την δεδηλωμένη πρόθεση του Βορίδη να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αθηνών.

Οι εκτιμήσεις που γινόντουσαν πάνω στα νούμερα αυτών των ερευνών έφερναν τον Βορίδη να περνάει... ΑΝΕΤΑ στον δεύτερο γύρο των εκλογών με ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ νούμερα για το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει πως ο Βορίδης θα μπορούσε να γίνει κάτω από ορισμένες συνθήκες ο πρώτος ΥΠΕΡΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, με τον μισό πληθυσμό της Ελλάδος υπό την διοικητική του εποπτεία.


Κάτι τέτοιο... δηλαδή Βουλευτής του ΛΑΟΣ -της επικοινωνιακής εμβέλειας μάλιστα του Βορίδη- να καταγράφει ποσοστά που φαντάζουν αδιανόητα για το κόμμα και δυσανάλογα της πραγματική πολιτικής του εμβέλειας, ΘΑ ΕΘΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ τον αρχηγό του κόμματος, ο οποίος ΑΔΥΝΑΤΕΙ ή και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να διεμβολίσει τον συστημικό δικοματισμό και δεν χρειάζεται να το πεί κάποιος αυτό. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.


Και το τελευταίο που χρειάζεται ο ΒΑΛΤΟΜΕΝΟΣ πολιτικά Καρατζαφέρης είναι μιά δημόσια αμφισβήτηση βάση μάλιστα αποτελεσμάτων, όχι από κάποιον επίδοξο δελφίνο, -ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ- αλλά από την πραγματικότητα και την ίδια του την βάση.


Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ... και πολύ καλά κάνει. Σε λίγο καιρό που θα διαλυθεί και ο ΜΥΘΟΣ περί... προσέγγισης Βορίδη - Ντόρα, θα πρέπει να φοβάται ακόμη περισσότερο, όχι για το κόμμα του... αλλά για την θέση του στην ίδια την πολιτική.


Η αλήθεια πάντως είναι πως η Ντόρα επιθυμούσε σφόδρα την υποψηφιότητα Βορίδη, ο οποίος θα διεμβόλιζε θεαματικά την επιλογή της Ρηγίλλης όποια κι αν ήταν αυτή, αλλά οι προσωπικές ανασφάλειες του Καρατζαφέρη ήταν πιό δυνατές αυτή την φορά από την διαρκή επιθυμία του να εξυπηρετεί πολιτικά την Γνωστή Οικογένεια.


Οτι κι αν ακούσετε ότι κι αν ειπωθεί, αυτή και μόνο αυτή είναι η αλήθεια.

www.stoxos.gr


ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: