ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

«Η Ελλάς δεν θα χαθεί – Αυτό που θα πεθάνει είναι το ένοχο πολιτικό κατεστημένο»


Η Ελλάς και επισήμως, από τις 23 Απριλίου είναι υπό κατοχή. Και λέμε επισήμως γιατί έπεσαν και οι τελευταίες υπογραφές, ενώ το «περίστροφο» του Γιωργάκη… εκπυρσοκρότησε. Έτσι ήταν πάντα. Στην πολιτική ξεκινάς με βεβαιότητα («Λεφτά υπάρχουν»), συνεχίζεις με αμφιβολία («Που πήγαν τα λεφτά;») και ολοκληρώνεις με την πλήρη διάψευση των δεσμεύσεων που έδωσες στον… κυρίαρχο λαό. Μέχρι πριν λίγες μέρες, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε τους Έλληνες πως «θα τα καταφέρουμε». Τώρα μας λέει πως και πάλι «θα τα καταφέρουμε», εννοώντας πως θα ανταπεξέλθουμε την θύελλα του ΔΝΤ. Εκτός αν η φράση πηγαίνει προς το πολιτικό κατεστημένο και έχει την αφέλεια να πιστεύει πως θα τα καταφέρουν να παραμείνουν στον σβέρκο της Πατρίδας μας για πολύ καιρό ακόμη.
Όχι κύριοι, το παιχνίδι για εσάς τελείωσε. Σε λιγάκι θα μαζέψετε τα κουβαδάκια σας και θα πάτε σε άλλη παραλία. Εδώ δεν θα σας σηκώνει το κλίμα. Ο Γ. Παπανδρέου πρώτος μίλησε για το περίφημο περίστροφο. Στην αρχή το είδε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Έπειτα μας είπε πως είναι γεμάτο! Τώρα άρχισε να πυροβολεί – ποιον άραγε; Την Ελλάδα; Μέγα Λάθος! Η μεταπολίτευση και τα μεγαλεία της (σκάνδαλα κτλ) έκλεισαν τον κύκλο τους. Το ίδιο ισχύει για πολλούς ακόμα. Εργατοπατέρες, αντιρατσιστές, δημοσιογράφοι. Κανένας δεν θα μείνει αλώβητος από την 35ετή τους «δράση». Τώρα θα ανοίξουν μάτια που μέχρι χθες κοιτούσαν αλλά δεν έβλεπαν. Τώρα θα φτάσει η Αλήθεια στα αυτιά των Ελλήνων που γυμνοί από την… ευμάρεια της «δημοκρατίας» θα διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει: την Ζωή που τους έκλεψαν. Την Πατρίδα που γκρίζαραν. Την περηφάνια που τους στέρησαν. Και έχουν πολλούς λόγους να είναι θυμωμένοι με τους υπεύθυνους της κατάντιας μας.
Επισήμως υπό κατοχή λοιπόν και το Σύστημα που πνέει τα λοίσθια θα ψάχνει απελπισμένο να βρει τρόπους να μας αποσπά την προσοχή. Θα αποτύχει. Ήδη με την αναγγελία της κηδεμονίας του ΔΝΤ, αποφεύγουν να αναφέρουν την επίσημη ονομασία του και μιλούν αόριστα για κάποιον… «μηχανισμό στήριξης». Ναι, αυτόν που μέχρι χθες «δεν έχει ανάγκη η Ελλάδα» όπως έλεγε η κυβέρνηση. Ευτυχώς που μας έχουν εκπαιδεύσει κατάλληλα οι πολιτικάντηδες. 35 χρόνια τώρα, αποκτήσαμε την απαραίτητη πείρα. Όταν λοιπόν μας λένε «άσπρο» ξέρουμε πως εννοούν «μαύρο». Και έτσι θα αναγκαστούμε να ζούμε μαζί με όλους αυτούς τους απίθανους τύπους ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.
Η Ελλάς δεν θα χαθεί. Εκείνο που θα πεθάνει είναι το ένοχο πολιτικό κατεστημένο και μαζί του στον Καιάδα θα γκρεμοτσακιστούν όλα τα παρελκόμενα. Από την καταστροφή που μας έφεραν όλοι αυτοί, θα βγούμε δυνατότεροι και σοφότεροι. Τέλος η λεηλασία, τέλος η ανεπάρκεια, τέλος στον φαύλο κύκλο των πρασινο-μπλε διαχειριστών και των κοκκινο-ροζ «αντιπολιτευτών». Τώρα είναι η Ώρα της Ελλάδας. Τώρα θα μιλήσουμε Εμείς και η οργισμένη μας Φωνή θα συνταράξει τις ψυχές των Ελλήνων. Ερχόμαστε…
N.X.K.                                                                                               ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: