ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Στους οπαδούς του «Υιού του νεκρού αρχηγού» και σε αυτούς του ανιψιού του άκληρου θείου.


                         Σε αυτούς τους  εντελώς  παρακμιακούς δηλαδή.

Το παρόν σχόλιο αναφέρατε από την μια σε αυτούς που επέλεξαν να υποστηρίξουν, να προτείνουν και να δώσουν την ψήφο τους στο “Υιό του νεκρού αρχηγού “
Και από την άλλη σε αυτούς που πρότειναν στήριξαν με πάθος και ψήφισαν τον ανιψιό στον ανιψιό του Άκληρου θειου.
Στους πρώτους θα πω ότι δεν σας φταίει η διεθνής δεξιά, ο νεοφιλελευθερισμός, η Μερκέλ και οι διεθνές κερδοσκόποι. Φταίει η ανικανότητα το τρυφερό του χαρακτήρα, το φτωχό εμπειρικά πεδίο, η μη ελληνική παιδεία, η μη μαχημότητα στην πολιτική, φταίει το παραχαϊδεμένο του πράγματος.
Στους δεύτερους θα πω ότι δεν φταίει ο Σημίτης, το ΠΑΣΟΚ , η διεθνής κρίση, τα συμφέροντα, τα σκάνδαλα, το Βατοπαίδι, ο Ρουσόπουλος ή ο Αλογοσκούφης.
Φταίει η μπουνταλοσύυνη, η βαρεμάρα, το άσχετο, το ανεύθυνο, το μη συγκεντρωμένο, το ωχ αδελφέ, το φοβικό, η μη δράση, φταίει η επιλογή δια βοής.
Και για τους δυο φταίνε τα κριτήρια επιλογής τελικά. Νομίζω ότι είναι κατανοητό ότι πληρώνουμε τα δικά σας λάθη σήμερα πατριώτες .
Βεβαίως ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης θα πρέπει να αποδοθεί σε ΜΜΕ και Δημοσιογράφους μικρά ή μεγάλα και ισχυρά συμφέροντα που επιαξαν αξια το ρόλο των συντηρητικών δυνάμεων. Σε όλους αυτούς που στήριξαν με πάθος της καθεστηκυία τάξη και που κατέστησαν την χώρα μας περίγελο της Ευρώπης και χρεοκοπημένη. Σε αυτούς του εντελώς  παρακμιακούς δηλαδή που στηρίζουν ακόμη.
Το κρίμα στο λαιμό σας λοιπόν.                                                                                                          ΠΗΓΗ:papaioannou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: