ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Αναρωτιέμαι: πόσο κομπλεξικός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος και να μη τόχει πάρει χαμπάρι; πόσο πλανεμένος να είναι ένας και να μη το έχει μυριστεί; πόσο δραματικά αμόρφωτος; πόσο εκνευριστικά ανάγωγος; Σημεία της εποχής αυτής. Της εποχής του χάους.

Κυρίες & κύριοι, με ιδιαίτερη τιμή σας παραθέτω ένα απόσπασμα από το "προχω" κείμενο μιας Λένας Κιτσοπούλου στο Κοντέινερ της πάντα "προχωρημένης" "Ε", σχετικά με την οικονομική κρίση που βιώνουμε:

"... Να βοηθήσουμε το κράτος, φίλοι. Βουλιάζει. Βγείτε στους δρόμους, βοηθάει, θα ακουστείτε σίγουρα. Όλοι όσοι βγήκαν στους δρόμους βοηθήθηκαν. Μην κηδεύετε τον δέκατο τέταρτο μισθό σας, μην κάνετε έξοδα σε κηδείες, μην τα δίνετε στους παπάδες. Λυπηθείτε τους κι αυτούς, θα φορολογηθούνε. Ή, έστω, κάντε μία κηδεία. Μία και καλή για όλους τους μισθούς σας. Και για τους δεκατέσσερις. Αφού σπίτι του χωριού. Ξαδέρφια, μανάδες, γιαγιάδες, πεθερές, όλοι. Γαμηθείτε και μεταξύ σας, καλό κάνει, να ανακυκλώνεται το σπέρμα, δεν πειράζει η αιμομιξία, δεν πειράζει, δεν πρόκειται να γεννηθούν χειρότεροι βλάκες από αυτούς που ήδη υπάρχουν. Αποκλείεται. Γαμηθείτε, μη χαθεί κι αυτό το ελληνικό DNA. Είναι κρίμα...."

από
skinious

Αν αναρωτιέστε ποια είναι αυτή που μιλά με τόσο ΜΙΣΟΣ και ΡΑΤΣΙΣΜΟ για τους Έλληνες είναι κάποια που φαντασιώνεται να συνουσιάζεται με μαύρους και το ίδιο επιθυμεί και για την κόρη της -ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (τι σύμπτωση!) - διαβάστε το ακόλουθο λινκ:


Υ.Γ. Εκ μέρους των μανάδων μας και των γιαγιάδων μας που έπιασες στο στόμα σου,θλιβερό γύναιο που έγινες και μάνα-τσατσά βολέψου με τον παρακάτω και πολύ σου είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: