ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


ΤΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΑΣΟΚ.

Ο πρωθυπουργός που αμέσως μετά την εκλογή του, φρόντισε να δώσει τα διαπιστευτήρια του στην Τουρκία επισκεπτόμενος τον Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη,  σήμερα λίγο πριν την παράδοση της χώρας στους δημίους της, σε μια προκλητική κίνηση αποπροσανατολιστικού εντυπωσιασμού επισκέπτεται το Καστελόριζο.


Το Καστελόριζο επισκέπτεται σήμερα, Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός θα φθάσει στο ακριτικό νησί στις 10:30. Θα επισκεφθεί σχολείο και το δημαρχείο του νησιού, ενώ στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε κυβερνητική σύσκεψη. Το μεσημέρι ο κ. Παπανδρέου θα αναχωρήσει για τη Ρόδο, όπου το απόγευμα θα συνεδριάσει η ΟΚΕ Δωδεκανήσου. Το πρωί του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Κρεμαστή Ρόδου και στη συνέχεια την δημοτική βιβλιοθήκη.

Το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα προς τιμήν του.

Εμείς θα πούμε απλά ότι τα Καστελόριζα απανταζού της Ελλάδας, είναι ποτισμένα με την αγωνία και την αγάπη αυτού του λαού για την πατρίδα του.
Αυτά τα Καστελόριζα, έχουν ανάγκη από εθνικά υπερήφανες πολιτικές, και όχι από τακτικισμούς ενταγμένους στον επικοινωνιακό αποπροσανατολισμό λίγο πριν τη μεγάλη προδοσία.
αυτά τα Καστελόριζα. δεν θα σκύψουν το μάγουλο στα ψεύτικα φιλιά των Ιούδων του Ελληνισμού, γιατί απλά αυτά τα Καστελόριζα απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία του Ιούδα.
ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: