ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Γαβριέλα: Κομμουνιστικό "σύμβολο" η Ρωσίδα πόρνη.!

Αφιέρωμα στην θρυλική Ρωσίδα πόρνη Γαβριέλλα Ουσάκοβα που δολοφονήθηκε το 1991 από Αλβανούς στο σπίτι της στον Λυκαβηττό, έκανε την νύχτα της περασμένης Δευτέρας στην ΝΕΤ ο αριστερός ..."δημοσιογράφος" Χρίστος Βασιλόπουλος. Κι ο αθεόφοβος την παρουσίασε σαν Αγία, επειδή – λέει – έκανε φιλανθρωπίες με τα λεφτά από τις βίζιτες και επί Κατοχής είχε σώσει πολλούς Εβραίους!..
Και πώς τους διέσωζε τους Εβραίους η μακαρίτισσα ιερόδουλος;
Όπως μας εξήγησε ο Βασιλόπουλος, είχε πελάτη τον Γερμανό Διοικητή Αθηνών (1941 – 44) και για να του προσφέρει τα πάντα όλα στο κρεββάτι, τον υποχρέωνε να κάνει τα στραβά μάτια για τους Εβραίους!.. Κι ενώ στην Γαλλία τις πουτάνες που πήγαιναν με Γερμανούς, τις ξύριζαν και τις περιέφεραν στους δρόμους μετά τον Πόλεμο για να τις εξευτελίσουν, την Γαβριέλλα δεν την πείραξε κανείς, γιατί εκτός από Εβραίους, βοηθούσε και τους αντάρτες του ΕΑΜ, μας ενημέρωσε ο Βασιλόπουλος.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οποιαδήποτε αμαρτία σου συγχωρείται, αρκεί να βοηθάς τους Εβραίους και τους Κομμουνιστές.
Όσο για την γεννημένη το 1916 στην Ρωσία Γαβριέλλα, είχε φθάσει με την μαμά της στην Ελλάδα το 1929, κυνηγημένη από τους Μπολσεβίκους.
Όπως η ίδια διηγείται στην Αυτοβιογραφία της, που εξέδωσε το 1989 ο Οδυσσέας Χατζόπουλος του "Κάκτου", μέσα στο πλοίο από Κωνσταντινούπολη για Πειραιά, πήρε την πρώτη της βίζιτα από έναν Τούρκο που την ξεπαρθένεψε για 5 χρυσές λίρες.
Ήταν δε τόσο κάθαρμα η μακαρίτισσα Γαβριέλλα, που (η ίδια το διηγείται στην αυτοβιογραφία της) δολοφόνησε τον 3χρονο αδελφό της, πετώντας το καρότσι του από την γέφυρα του πλοίου στην θάλασσα και παρουσιάζοντας το γεγονός σαν ατύχημα!
Κι αυτή την ..."αγία" γυναίκα την παρουσίασαν σαν πρότυπο τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Θωμά από την κρατική ΝΕΤ!..
Ακριβώς 24 ώρες νωρίτερα στο Mega, ένας άλλος αριστερός ..."δημοσιογράφος" (ο πάμπλουτος Σταύρος Θεοδωράκης) έκανε 45 λεπτά εκπομπή για τις τρανσέξουαλ που τραγουδάνε playback στα κιναιδομάγαζα!
Και μετά τους φταίει η Τζούλια Αλεξανδράτου, επειδή δεν είναι αριστερή και δεν βοηθά Εβραίους…
Βάζετε στοίχημα; Αν στο δεύτερο πορνο-DVD η Τζούλια έχει για παρτεναίρ κανέναν Αφρικανό μικροπωλητή της οδού Ερμού, οι Αριστεροί θα την αναγορεύσουν εν μιά νυκτί σε Σύμβολο του Αντιρατσιστικού Αγώνα…
stoxos                                                                                                                                                                                                           ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: