ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Τον άδειασε τον ΑΔΩΝΗ ο Καρατζαφέρης....

«Προτιμώ εμένα και από κάτω μου τον Ψινάκη και τον Γεωργιάδη»-Tι έγινε πρόεδρε το πνίγεις το κουνέλι,τώρα στα γεράματα;;
To ακούς Άδωνη ;;σε θέλει απο κάτω του....Καλά ο Ηλίας δεν έχει πρόβλημα.
Θεά ο Πρόεδρος......

Καρατζαφέρης:Καλύτερα να ακούει η νεολαία τον Ψινάκη παρά τα εξάρχεια!
Όχι ρε παλιοκαραγκιόζη...Ούτε ανθέλληνες θέλουμε να γίνουμε ,ούτε αδερφές ,ούτε πρεζάκηδες.......Αει στον διάβολο!
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ  ΟΤΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ...ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΕΣΩΣ.
…Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Ψινάκη στο “ΘΕΜΑ FM”.
Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο ραδιοφωνικό στούντιο,για την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη , που είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από αυτές του Ψινάκη,στις τελευταίες εκλογές ο Γιώργος Καρατζαφέρης απάντησε: «Το χθες δεν καθορίζει το μέλλον»αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Στην επόμενη διλληματική ερώτηση για το ποιόν προτιμάει, τον Άδωνι ή τον Ψινάκη για δημαρχεία της Αθήνας ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε:
«Προτιμώ εμένα και από κάτω μου τον Ψινάκη και τον Γεωργιάδη»
«Με αυτήν την σειρά»; ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. «Πρώτα τον Ψινάκη»;
«Την σειρά την καθορίζει η κάλπη»είπε ο Καρατζαφέρης αδειάζοντας, τον εκτός όλων των άλλων,κουμπάρο του,Άδωνι Γεωργιάδη.
ΖΟΟΜNEWS                                                                                                                                             ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: