ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

...χαθήκαμε.!
Τα μάθατε τα νέα;
Ο ...εκλεκτός του Ελληνικού λαού (προσεχώς και των λαθρομεταναστών), προσέφυγε στον μηχανισμό στήριξης της Ελλάδος για να καλύψει ...κάτι τις, από τα κλεμμένα των εθνοπατέρων μας αλλά και των πέριξ αυτών τρωκτικών του δημοσίου χρήματος.
Σεις, που με την σειρά σας, είστε ο δικός του εκλεγμένος, πού βρίσκεσθε;
Σας χάσαμε κύριε Πρόεδρε και ματαίως περιμέναμε ότι κάποια στιγμή θα κτυπούσατε γροθιά στο μαχαίρι.
Προφανώς δεν το χτυπήσατε από φόβο, μην τυχόν και φθάσει μέχρι το ...κόκκαλο.!
Πού κρύβεσθε κύριε Πρόεδρε;
Η κρισιμότητα των καιρών, των στιγμών αλλά και των περιστάσεων, θα έπρεπε να σας επιβάλλει ...ωμή και ευθεία παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της χώρας.
Σεις όμως δεν εμφανισθήκατε μέχρι σήμερα, ούτε καν για να δείτε έστω και από μακριά, την βδέλλα που κόλλησε για τα καλά στο ...σβέρκο της Ελληνικής κοινωνίας και που δεν είναι άλλη από αυτή της ...επαιτείας και του εθνικού μας εξευτελισμού.
Κύριε Πρόεδρε, όταν μια κυβέρνηση ακολουθεί αναντίστοιχη πολιτική και αποδεδειγμένα οικονομικά και εθνικά καταστροφική από αυτή της προεκλογικώς εξαγγελθείσης, θα πρέπει πάραυτα να ...εγκαλείται.!
Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να οδηγήσετε την χώρα σε εθνικές εκλογές ώστε να αποκτήσει αυτή η κυβέρνηση την νομιμότητα των χειρισμών.
Τώρα είναι η ώρα σας Κύριε Πρόεδρε, κι' όσο δεν παρεμβαίνετε, η συνενοχή της συγκάλυψης θα σας βαραίνει...

Ένας φίλος από το ...πρωτοχρονιάτικο - Φίλες και Φίλοι - μήνυμά σας                                           ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: