ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ευχές του Ομπάμα στα Εβραϊκά σε όσους γιορτάζουν την ΧΑΝΟΥΚΑ

«Ο George Washington δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί μια Αμερική να ελέγχεται και να χειραγωγείται από άλλη κυβέρνηση»

Του Jim Traficant -
Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP)

Το Εβραϊκό λόμπι στην Αμερική, είναι γνωστό και σαν AIPAC. Είναι το πιο ισχυρό λόμπι στον κόσμο. Τόσο ισχυρό που οι εκλεγμένοι πολιτικοί της Ουάσινγκτον ζυγίζουν προσεκτικά κάθε ψήφο τους , βάση της έγκρισης αυτού του πανίσχυρου λόμπι.
Ναι, ένα ξενόφερτο λόμπι έχει τόση μεγάλη επιρροή, και εξουσιάζει τους Αμερικάνους ηγέτες και κατ΄ επεκταση εξουσιάζει τον Αμερικανικό λαό.

Το AIPAC έχει καταφέρει να γίνει τόσο ανεξέλεγκτο και να ίπταται υπεράνω κάθε νόμου εκτροχιάζοντας έτσι κάθε δικαστική έρευνα της Αμερικανικής κυβέρνησης που τους αφορά και κατακρημνίζοντας κάθε πιθανή έρευνα και κριτική από τα Αμερικανικά ΜΜΕ.

Τόσο ισχυρό ειναι το Λόμπι που η ακόλουθη δήλωση δεν δημοσιεύθηκε ποτέ στις εφημερίδες, και τα περιοδικά της Αμερικής, και δεν μεταδόθηκε από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης:
"Every time we do something you tell me that America will do this and America will do that. I want to tell you something very clear; don't worry about American pressure on Israel. We, the Jewish people, control America, and the Americans know it."

"Κάθε φορά που κάνουμε κάτι, μου λενε ότι η Αμερική θα κάνει πότε το ένα αυτό ,και πότε το άλλο . Θέλω να σας πω κάτι πολύ σαφές; Μην ανησυχείτε για τις Αμερικανικές πιέσεις στο Ισραήλ. Εμείς, οι Εβραίοι , ελέγχουμε την Αμερική, και οι Αμερικανοί το ξέρουν αυτό.."

Πιθανόν να σκέφτεστε ότι η δήλωση ίσως έγινε από τον υπερβάλλοντα ζήλο ενός φανατικού εβραίο-αμερικάνου, ή από κάποιον Ισραηλινό κωμικό, ή ακόμα από ένα ισραηλινό τηλεπαρουσιαστή.

Η δήλωση αυτή, δεν έγινε βεβαίως σ' ένα κουρείο κάποιας εβραίικης γειτονιάς ή σ' έναν εβραίικο γάμο.

Αυτή η δήλωση έγινε από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Αριέλ Σαρόν. Ναι, αναφέρομαι στον πρωθυπουργό του Ισραήλ! Τον ηγέτη του κράτους του Ισραήλ.

Για σκεφθείτε το λίγο. Μπορεί να είχατε ακούσει ή και διαβάσει γι 'αυτά τα λόγια αν δεν υπήρχε το AFP. Στην πραγματικότητα, αυτή μπορεί να είναι η πρώτη φορά που ακούτε ή διαβάζετε για αυτή τη δήλωση.

Η δύναμη του AIPAC είναι τόσο προφανής ώστε τα κύρια ΜΜΕ των ΗΠΑ την έκρυψαν από τα μάτια και τα αυτιά σας. Ναι, θα πρέπει να εξοργισθείτε πιθανώς δικαιολογημένα, διότι η δήλωση αυτή έγινε στις 3 Οκτωβρίου του 2001.Πέρασαν έκτοτε πάνω από 8 χρόνια.

Οκτώ χρόνια πριν, εσείς δεν γνωρίζατε καν ότι ένας ξένος ηγέτης ανακοίνωσε, σχετικά με μια ισραηλινή ραδιοφωνική εκπομπή ότι' «Εμείς, οι Εβραίοι, έχουμε την Αμερική υπό τον έλεγχο μας."

Και (ο κατά πολλούς εγκληματίας) ο Σαρον , δεν σταμάτησε εκεί- αν υπολογίσει κανείς την εκτεταμένη έννοια του υπολοίπου της εν λόγω δήλωσης: "Και οι Αμερικανοί το ξέρουν αυτό."

Ποιοι Αμερικανοί;
Το ήξεραν αυτό οι Αμερικάνοι στα σπίτια τους και στις γειτονιές τους;
Ποιοι είναι αυτοί οι Αμερικανοί που το ήξεραν;
Να που φθάσαμε στο στόχο μας.

ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ πολιτικός στην Ουάσιγκτον το γνώριζε και ποτέ δεν έβγαλε άχνα. Νομίζω ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν εμφανίστηκα στην εκπομπή της Γκρέτα Van Susteren, στο κανάλι της Fox TV Network μπήκα σε φασαρίες.
Είπα: «Το Ισραήλ έχει εγκλωβίσει την Αμερική σ' έναν ασφυκτικό κλοιό». Το Εβραϊκό Λόμπι τους το AIPAC,έχει ωθήσει και χειραγωγεί τους Αμερικανούς σε πολέμους που δεν έχουν ουδεμία σημασία για την εθνική μας ασφάλεια. . . . . . Οι γιοι μας και οι κόρες μας επιστρέφουν πίσω στα σπίτια τους καρβουνιασμένοι σε πλαστικές σακούλες . Αυτοί οι πόλεμοι έχουν χρεοκοπήσει τώρα την Αμερική και κανείς μα -κανείς δεν έχει-χτυπήσει τον κώδωνα κινδύνου από την πρωτεύουσα του έθνους μας. "
Δήλωσα επίσης: " η μονόπλευρη εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή που υποστηρίζει το Ισραήλ σε οποιοδήποτε θέμα , έχει ξεσηκώσει τον Αραβικό κόσμο εναντίον μας .
Αυτό προκάλεσε την εξαγωγή στην Αμερική της τρομοκρατίας, της βίας και της ανασφάλειας.
" Με απεκάλεσαν τρελό τα ΜΜΕ του κατεστημένου , και με χαρακτήρισαν αντισημίτη και βάλε. Η αντίδραση τους είναι αρκετά σαφής.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το Ισραήλ χωρίς να αποτελέσει στόχο, και να δεχθεί αντίποινα.

"We, the Jewish people, control America, and the Americans; know it." (Ariel Sharon, Oct. 3, 2001.)

Βεβαίως δεν είμαι αντισημίτης, και το Ισραήλ το γνωρίζει. Το Ισραήλ γνωρίζει ότι αντιτίθεμαι σφόδρα σ' οποιοδήποτε πρόσωπο, οντότητα ή κυβέρνηση που προσπαθεί να ελέγξει, να χειραγωγήσει, να έχει επιρροή, ή να επιχειρεί μεροληπτικά εκλογικά αποτελέσματα στο μεγάλο έθνος μας. Η αλήθεια είναι, ότι το Ισραήλ έχει κάνει ακριβώς όλα τα ανωτερω.

Όταν ένας ξένος ηγέτης όπως ο Αριέλ Σαρόν μπορεί να κάνει μια τέτοια δήλωση, χωρίς να δεχθεί κριτική από τα ΜΜΕ ή να του γίνει αυστηρότατος έλεγχος από την Αμερικανική κυβέρνηση, αποδεικνύεται η τρομερή δύναμη που ασκεί το Ισραήλ στο Αμερικανικό εμπόριο, στα Αμερικανικά ΜΜΕ την Αμερικανική κυβέρνηση.
Μιλάμε για διαφάνεια; Τι είναι αυτό; Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Αμερικανοί πολιτικοί δεν τολμούν ούτε καν να ψιθυρίσουν τις ανησυχίες τους για το Ισραήλ. Ναι, τα πτώματα των παιδιών της Αμερικής έρχονται σπίτι σε σακούλες στους θρηνουντες γονείς τους που έχασαν τις δουλειές τους και τις συντάξεις τους απο πανω χάρις στους «πολέμους για το Ισραήλ»

Αυτό είναι; «Πόλεμοι για το Ισραήλ». "Οι πόλεμοι για το Ισραήλ, με δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος και απεραντο πόνο του λαού των ΗΠΑ.

Ο πρώτος πρόεδρος μας George Washington μας προειδοποίησε: «Να 'στε προσεκτικοί από τις μόνιμες συμμαχίες» που τώρα θα τρίζουν τα κόκαλα του.
Ο Ουάσιγκτον δεν θα μπορούσε ποτέ φανταστεί μια Αμερική να ελέγχεται και να χειραγωγείται από μια άλλη κυβέρνηση. Αν η δήλωση του Σαρόν είχε ειπωθεί από οποιοδήποτε άλλο ξένο ηγέτη, θα ήταν σε κάθε πρωτοσέλιδο των εφημερίδων στην Αμερική. Θα ήταν το καυτό θέμα της κάθε αμερικανικού talk show, ραδιόφωνου και τηλεόρασης. Αλλά ΟΧΙ το Ισραήλ.
Ουδείς παρουσιαστής τηλεόρασης είτε συντηρητικός ή φιλελεύθερος θα εξασκούσε κριτική πάνω στο Ισραήλ. Εάν τολμήσουν θα χάσουν τη θέση τους και τον παχυλό μισθό τους. Προσοχή, λοιπόν αμερικανοί πολιτικοί, αλλιώτικα και εσείς όπως εγώ, θα γίνετε στόχος τους.

---------- ----------
Ο James A. (Jim) Traficant, Jr γεννήθηκε στο Youngstown, Οχάιο στις 8 Μαΐου 1941. Αποφοίτησε με BS και MS διπλώματα από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, όπου ήταν γνωστό αστέρι του ποδοσφαίρου. Έλαβε επίσης ένα μεταπτυχιακό από το Youngstown State University το 1976. Εδώ και δέκα χρόνια διετέλεσε εκτελεστικός διευθυντής της Mahoning County (Ohio) και στο πρόγραμμα για τα ναρκωτικά 1981-1985 υπηρέτησε ως σερίφη της κομητείας Mahoning, πριν από την εκλογή του στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, ως δημοκράτης το 1984. Επανεξελέγη με τεράστια πλειοψηφία μέχρι το 2002, όταν, μετά την καταδίκη του για ψευδείς κατηγορίες διαφθοράς, που εκδιώχθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Παρά την καταδίκη του σε επτά χρόνια φυλακή ο Traficant κέρδισε το 15% των ψήφων στις εκλογές του 2002 ως ανεξάρτητος. Αποφυλακίστηκε πρόσφατα αφού εξέτησε την επταετή του φυλάκιση, αρνούμενος να δεχθεί χάρη ή να ζητήσει συγγνώμη για τα εγκλήματα που δεν διέπραξε.
Πηγή: American Free Press(Issue # 49 & 50, December 7 & 14, 2009, AMERICAN FREE PRESS)

Να ποιος κάνει κουμάντο για όσους δεν καταλαβαν ακόμη...

Ευχές του ζεύγους Ομπάμα σε όσους «γιορτάζουν» το Χανουκά.
Αλλά στο Ισραήλ έχουν παράπονα ότι το πάρτυ που οργάνωσε ο Ράμ Εμμανουέλ, δεν είναι το ίδιο μεγαλοπρεπές όσο τα πάρτυ του Μπους .

http://thecaucus.blogs.nytimes.com/2009/12/11/obama-issues-hanukkah-message-in-hebrew

Δεν υπάρχουν σχόλια: