ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Οι συνελεύσεις των κατοίκων σπάνε και ξανασπάνε τις μπάρες και τις κάμερες στα διόδια: Περάστε ελεύθερα!

Δεν πληρώνουμε στα διόδια!
ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ 23/12/2009 στις 3 το μεσημέρι
Οι χιλιάδες κάτοικοι,εργαζόμενοι και φορείς της Βόρειας Αττικής,
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ για μια ακόμη φορά το απαράδεκτο και προκλητικό ξεπούλημα των εθνικών μας δρόμων στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα, γιατί αυτό επιβαρύνει περισσότερο το εισόδημα των κατοίκων και εργαζομένων περιοχής μας ,που χρησιμοποιούν την Ε.Ο πηγαίνοντας στα σπίτια και τις εργασίες τους καθώς δεν υπάρχουν παράδρομοι, ούτε αστική συγκοινωνία και κατάλληλο οδικό δίκτυο.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ...

να καταργηθεί η αποικιακού τύπου σύμβαση παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων. Μια σύμβαση που επιτρέπει στην «παραχωρησιούχο» εταιρεία να τοποθετεί διόδια μετωπικά και πλευρικά όπου και όσα θέλει, αδιαφορώντας για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τα συγκοινωνιακά προβλήματα που δημιουργούνται ,καθώς και να αυξάνει κάθε χρόνο τις τιμές των διοδίων.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ
& ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ& ΦΟΡΕΩΝ Β.Α ΑΤΤΙΚΗΣ

Εντωμεταξύ η ΝΕΑ ΟΔΟΣ, ξανάβαλε μπάρες και οι κάτοικοι τις γκρέμισαν πάλι:
Η λαϊκή συνέλευση των κατοίκων Αφιδνών που έγινε την Τετάρτη 9-12-09 στις 8.30 το βράδυσ την κοινότητα, με συμμετοχή και αντιπροσωπειών κατοίκων και από τις γύρω κοινότητες αποφάσισε ομόφωνα και πραγματοποίησε την αφαίρεση των μπαρών που είχε επανατοποθετήσει ηπολυεθνική ληστρική εταιρία της Νέας Οδού.
Σε μια αστραπιαία ενέργεια, μέσα σε 10 λεπτά, αφαίρεσαν τις μπάρες και τις κάμερες ασφαλείας που η Εταιρία χρησιμοποιούσε για να εκφοβίζει τους κατοίκους, αναγκάζοντας τους ή να πληρώνουν το υπέρογκο νέο χαράτσι ή να χρησιμοποιούν τους επικίνδυνους και ασυντήρητους παραδρόμους.
Στην συνέχεια όμως όταν η αυτοκινητοπομπή των κατοίκων κατευθυνόταν στο Καπανδρίτι, περικυκλώθηκε από Περιπολικά, τζιπ, ασφαλίτικα, έκαναν εμβολισμό σε αυτοκίνητα που προπορεύονταν. Μόνο η ψύχραιμη στάση των κατοίκων απεσόβησε σοβαρό τραυματισμό. Η αστυνομία κατέγραψε τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων των κατοίκων. Εύλογο το σχόλιο μιας κατοίκου: «Παιδάκι μου προ μηνός μου άνοιξαν οι κλέφτες το σπίτι καιόταν πήρα την αστυνομία, μου είπαν ότι δεν έχουν διαθέσιμο αστυνομικό να μου στείλουν.Τώρα που βρέθηκαν όλοι αυτοί οι χωροφυλάκοι, ενώ δεν έγινε κανένα έγκλημα;»
Δείτε σχετικά:
Καταδρομική επίθεση από 40 άτομα στα διόδια Αφιδνών
http://viwtika.blogspot.com/2009/12/blog-post_5213.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: