ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Πώς εξαπατώνται οι πολίτες ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

| Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009
Η δική μου παρέμβαση στο ταραχώδες μνημόσυνο του αδικοχαμένου Αλέξη θα είναι η πολλοστή υπέρ της χαμένης νομιμότητας και κατά της παγιωμένης ατιμωρησίας στην κοινωνία μας. Ενα καθεστώς που με τη συστηματική παραπλανητική προπαγάνδα κάποιων ψευδοδημοκρατικών «προοδευτικών» δυνάμεων έχει οδηγήσει σε παράλυση του κράτους δικαίου και σε κλονισμό της κοινωνικής γαλήνης. Ειδικότερα έχει εξοπλίσει με τη λεοντή του λαϊκού αγωνιστή κάθε εραστή της βίας, της χωρίς μόχθο καλοπέρασης και κάθε φιλόδοξο για εξουσία ερήμην των δημοκρατικών διαδικασιών, εν ονόματι μιας εξ αποκαλύψεως αλήθειας της οποίας έχουν αυτοανακηρυχθεί μόνοι κάτοχοι. Αυτή την αλήθεια επαγγέλλονται κυρίως το ΚΚΕ και ο ακόμη πιο επικίνδυνος ΣΥΡΙΖΑ (με ένα συγκαλυμμένο μείγμα σταλινισμού, τροτσκισμού και αναρχισμού που διακατέχει τις περισσότερες από τις ασώματες κεφαλές του), που ισχυρίστηκαν (πλην Μανώλη Γλέζου και κάποιων αμήχανων ανανεωτών) ότι καταλύθηκε όλη η νομοθεσία. Ας δούμε λοιπόν τι προβλέπει ο ποινικός νόμος, τον οποίο τουλάχιστον κάποιοι διαπρεπείς νομικοί του Συνασπισμού οφείλουν να γνωρίζουν:

* Το άρθρο 183 του Ποινικού Κώδικα ορίζει ότι «όποιος με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει δημόσια σε απείθεια κατά των νόμων ή διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νομίμων διαταγών αρχής τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών». Αρα η κυρία Παπαρήγα και το κόμμα της που καλούν τον λαό σε ανυπακοή θα έπρεπε να καταγγελθούν από την κυβέρνηση του ΠαΣοΚ και τα άλλα δημοκρατικά κόμματα για διέγερση σε απείθεια κατά των νόμων και οι αρμόδιοι εισαγγελείς να δραστηριοποιηθούν αυτεπαγγέλτως κατά των επαγγελματιών «επαναστατών» του ΚΚΕ.

* Κατά το άρθρο 184 «όποιος δημοσία με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών». Αρα ο ΣΥΡΙΖΑ, τα διάφορα αριστερίστικα κόμματα και αποκόμματα και οι ομοϊδεάτες τους δημοσιογράφοι, συνήγοροι των κουκουλοφόρων και μη, που δέρνουν, καταστρέφουν, πετούν βόμβες μολότοφ, πυρπολούν αυτοκίνητα και τράπεζες, αυτοί είναι που παραβιάζουν τον νόμο και όχι η Αστυνομία, που προσπαθεί να αποτρέψει τις παρανομίες των «παιδιών», οσάκις βέβαια δεν εκτρέπεται και αυτή.

* Το άρθρο 185 προνοεί ότι «όποιος εγκωμιάζει δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο έγκλημα που διαπράχθηκε και εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη τιμωρείται με φυλάκιση τριών ετών». Και πάλι τα κόμματα και οι λοιποί πλειοδοτούντες σε εγκώμια υπέρ των παρελαυνόντων με μαγκούρες, σιδηρολοστούς, σακίδια με μολότοφ, γκαζάκια, πέτρες και λοιπά «ειρηνικά» σύμβολα θα έπρεπε να τιμωρούνται για παραβίαση και του άρθρου αυτού.

* Το 187 προβλέπει ότι «όποιος ενώνεται με άλλον για να διαπράξει κακουργήματα ή πλημμελήματα(συμμορία) τιμωρείται με φυλάκισηκτλ.». Αρα τα παιδιά που συνιστούν ομάδες για ρεσάλτα στο Ψυχικό ή στο Κερατσίνι ορθώς οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, όπως και οι γονείς των ανηλίκων που πετάνε μολότοφ και τα σπάνε.

* Το ακόμη πιο επίκαιρο άρθρο 189 καθορίζει ότι «όποιος συμμετέχει σε δημόσια συνάθροιση πλήθουςπου με ενωμένες δυνάμεις διαπράττει βιαιοπραγίες εναντίον προσώπων ή πραγμάτων ή εισβάλλει παράνομα σε ξένα κτίρια τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών», κύριε δήμαρχε του Κερατσινίου. Ξέρουν άραγε οι ζωηροί ενήλικοι και ανήλικοι διαδηλούντες ότι η δημοκρατία μας τιμωρεί αυτή τη συμπεριφορά τους και εκείνοι που τα αντίθετα τους λένε είναι ψεύτες και υπονομευτές των δημοκρατικών ελευθεριών μας; Και ας σκεφθούν επίσης (γιατί και οι ανήλικοι ακόμη μπορούν να σκεφθούν) ότι με αυτά που διέπραξαν και διαπράττουν τις τελευταίες ημέρες όχι μόνο δεν τίμησαν τη μνήμη του Αλέξη αλλά την αμαύρωσαν, τη λέρωσαν, όπως κατήγγειλαν ματαίως οι γονείς του αδικοχαμένου παιδιού.

Για τα περί παραβιάσεως του Συντάγματος την άλλη Κυριακή.

jmarinos@tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: