ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Ο Τσίπρας στην Κοπεγχάγη μαζί με τους επαγγελματίες διαδηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΤΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΠΙΖΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ALEXIS ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ...ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ. [ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ]
Η ΜΠΙΖΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.
Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην Κοπεγχάγη όπου πήρε μέρος σε εργασίες της συνόδου για την κλιματική αλλαγή καθώς επίσης και στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε. Σήμερα, θα συμμετάσχει στις εργασίες της επίσημης Συνόδου.


Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της διεθνούς διαδήλωσης στην πλατεία του Κοινοβουλίου ο Αλ. Τσίπρας τόνισε:


«Βρισκόμαστε εδώ για να ενώσουμε τη δική μας φωνή με τη φωνή εκατομμυρίων ενεργών πολιτών σε όλη την Ευρώπη, χιλιάδων που διαδηλώνουν στην Κοπεγχάγη, στην πρωτεύουσα της Δανίας, και να ζητήσουμε άμεσα μέτρα τώρα και αλλαγή πορείας των μεγάλων κυβερνήσεων προκειμένου να προστατεύσουμε το περιβάλλον», δήλωσε ο κ. Αλέξης Τσίπρας.


Χθες, ο Αλ. Τσίπρας πήρε μέρος σε Σεμινάριο με θέμα: «Ο καπιταλισμός και η κλιματική κρίση: Αριστερές εναλλακτικές προτάσεις» που διοργανώνει η Κοκκινοπράσινη Συμμαχία Δανίας, το Die Linke Γερμανίας, Μπλόκο της Αριστεράς Πορτογαλίας, το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς και το Αριστερό Κόμμα Σουηδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: